Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe vind ik een in een chat verzonden foto, webkoppeling of bestand in de nieuwe Skype?

1. Tik tijdens een gesprek op de Chat of Groepsheader.

U kunt ook vanuit het scherm Chats op een individuele chat tikken en deze vasthouden en op Profiel bekijken tikken of op een groepschat tikken en deze vasthouden en vervolgens op Groep beheren tikken.
    2. In het profiel scrolt u naar beneden en tikt u op de Chat of Groepsgalerij.
    3. Binnen de Galerij kunt u alle Media Mediagalerij-knop, Webkoppelingen Webkoppelinggalerij-knop of Bestanden Bestandengalerij-knop zien die werden gedeeld.
    4. Tik op de contactpersoon die u wilt openen.

Tik met een foto op Delen, waar u:

• Foto's die u heeft ontvangen Opslaan of Delen.
    • Foto's die u heeft verzonden Opslaan, Doorsturen of Verwijderen.

Met een webkoppeling kunt u:

• Tikken om de koppeling in een browser te openen.
    • Tikken en vasthouden om de webkoppeling in de chat te Kopiëren, Doorsturen, Verwijderen, Citeren of Bekijken. Uw menu-opties kunnen verschillen afhankelijk van het koppelingstype.