Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe kan ik iemand uitnodigen om te chatten in de nieuwe Skype?

1. Tik in het Chats-scherm op de knop Meer Plus menu-pictogram-menu en selecteer vervolgens Mensen uitnodigen naar Skype. U kunt ook op uw profielafbeelding tikken, tik op de Instellingen -knop en tik dan op Profiel delen.
    2. Kies hoe u de uitnodiging wilt versturen in de lijst met contactmethodes. Als u een uitnodiging per SMS stuurt, wordt u door de provider gefactureerd volgens de standaardtarieven voor uitgaande SMS-berichten.
    3. Tik op Verzenden om uw uitnodiging te verzenden. Elke uitnodiging is tijdelijk en exclusief voor die persoon. Het kan niet worden gedeeld.