Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe sluit ik me in de nieuwe Skype aan bij een gesprek vanuit een koppeling die ik heb ontvangen?

Tik of klik op de uitnodigingskoppeling, die u heeft ontvangen:

Ik heb Skype geïnstalleerd: Skype zal starten en u naar het gesprek brengen om te chatten.

Ik heb Skype niet geïnstalleerd: Installeer Skype en tik of klik op de conversatiekoppeling om te chatten.