Start Nieuwe Skype

Hoe sluit ik me in de nieuwe Skype aan bij een gesprek vanuit een koppeling die ik heb ontvangen?

Tik of klik op de uitnodigingskoppeling, die u heeft ontvangen:

Ik heb Skype geïnstalleerd: Skype zal starten en u naar het gesprek brengen om te chatten.

Ik heb Skype niet geïnstalleerd: Installeer Skype en tik of klik op de conversatiekoppeling om te chatten.