Start Nieuwe Skype

Wat is vastleggen en hoe gebruik ik het in de nieuwe Skype?

Het is makkelijk om een ​​foto of video te maken, deze te personaliseren en te delen met je vrienden en familie in een Skype-chat of naar je Highlights in Skype. Tik gewoon op Vastleggen of veeg naar links in Skype vanuit het Chats-scherm of een gesprek.

Om een ​​nieuwe foto te maken, tik op de opnameknop. U kunt ook tussen de voor- en achtercamera's wisselen met de knop wissel camera Wissel camera-pictogram, maak dan uw foto. Sla uw nieuwe foto op uw apparaat op door op de knop Download Download-pictogramte tikken. Wanneer u in een bepaalde chat gaat vastleggen, deelt u direct met die chat. Wanneer u vanaf het Chats-scherm gaat vastleggen, kunt u delen met elke chat en naar uw Highlights in Skype.

Om een ​​nieuwe video te maken, tik en houdt de opnameknop ingedrukt. Tik op de knop wissel camera wissel camera-pictogram om te wisselen tussen de camera aan de voor- en achterkant. Sla uw nieuwe video op uw apparaat op door op de knop Download Download-pictogram te tikken. Wanneer u in een bepaalde chat gaat vastleggen, deelt u direct met die chat. Wanneer u vanaf het Chats-scherm gaat vastleggen, kunt u delen met elke chat en naar uw Highlights in Skype.

U kunt uw nieuwe foto's en video's of bestaande foto's personaliseren met behulp van de beschikbare functies in vastleggen. Tik op de knop Afbeelding Afbeelding-pictogram om naar uw bestaande foto's te gaan.

Voeg wat tekst toe

Voeg tekst toe aan een foto
    U kunt een nieuwe bannerkleur kiezen uit het paneel aan de zijkant.

Voeg stickers toe

Voeg stickers toe aan een foto
    U kunt de sticker verplaatsen naar waar u ook maar wilt door te tikken en vast te houden. Gebruik twee vingers om de stickers te roteren en van formaat te wijzigen. Nieuwe stickers worden vaak toegevoegd, en kunnen per regio verschillen.

Voeg een tekening toe

Voeg een tekening toe aan een foto
    U kunt een kleur kiezen uit het paneel aan de zijkant.

Wanneer uw creatie klaar is, kunt u tegelijkertijd uw foto of video naar uw Highlights in Skype en meerdere chats verzenden .

1. Tik op Verzenden Verzenden-pictogram.
    2. Selecteer de mensen waarmee u wilt delen en tik nogmaals op Verzenden Verzenden-pictogram.
    3. Uw vrienden zien uw opname in hun chat of in uw highlights of beide.

Foto's delen naar chats en highlights

Om snel uw vastgelegde moment te delen op uw Highlights in Skype, tik op de knop Toevoegen aan Mijn Highlights Toevoegen aan mijn highlights-pictogram en het zal direct worden geplaatst.

Deel naar highlights

U kunt ook uw vastgelegde momenten delen in andere toepassingen. Nadat u uw nieuwe foto of video op uw apparaat heeft opgeslagen door op de knop Download Download-pictogramte tikken, kunt u deze delen zoals u normaal gesproken vanuit de camerarol van uw toestel doet.