Start Nieuwe Skype

Hoe bekijk en reageer ik op de Highlights van mijn vriend in de nieuwe Skype?

Bijpraten met de mensen waarom je geeft is veel leuker als je Highlights in Skype gebruikt om in contact te blijven. Voordat u de Highlights van uw vriend kunt bekijken of erop reageren, moet u sommige mensen beginnen te volgen. Meer informatie om met Highlights voor Skype te beginnen.

Om de Highlights van uw vriend te bekijken:

1. Tik op het scherm Highlights of veeg naar rechts.
    2. Tik op een highlight en veeg naar links of rechts om door de highlights van die persoon te navigeren.
    3. Veeg naar beneden om af te sluiten.

Op het scherm Highlights worden nieuwe highlights, die u nog niet heeft gezien, altijd weergegeven.

1. Tik op het scherm Highlights of veeg naar rechts.
    2. Tik op een highlight en tik vervolgens op de knop smileygezicht smiley-knop om een ​​reactie toe te voegen. De reacties die u op de highlight van uw vriend toevoegt, zijn zichtbaar voor alle volgers.

Bekijk hoe mensen reageren op uw highlights door op uw profielafbeelding te tikken, dat u naar uw meldingspaneel brengt.

Bekijken wie er gereageerd heeft op uw highlights

U kunt ook op uw highlightminiatuur klikken op het scherm Highlights en daarna klikken op de reactiebubble om te zien wie heeft gereageerd.

Wie reageerde op een highlight

1. Tik op het scherm Highlights of veeg naar rechts.
    2. Tik op een highlight en tik vervolgens op de knop tekst.

Chatten over een highlight

3. Typ uw bericht en tik op de knop verzenden verzendknop. Uw vriend ontvangt uw bericht in een chat, en krijgt een melding op zijn apparaat. Meer informatie over beheren van Skype-meldingen.

Highlight-commentaar

Hoe ontvolg ik of verwijder ik iemand van mijn Highlights in Skype?
    Wat zijn Highlights in Skype en hoe gebruik ik ze?