Start Nieuwe Skype

Hoe kan ik in de nieuwe Skype een audiobericht verzenden?

1. Selecteer in het scherm Contactpersonen de persoon of groep waarnaar u een audiobericht wilt verzenden. Of tik op de knop adresboek Skype adresboek-pictogram en selecteer uw contact daarvandaan.
    2. Tik op de Microfoon Microfoon-pictogram om uw audiobericht op te nemen.
    3. Tik op Verzenden Verzenden-pictogram om het naar uw chat te versturen.
    4. Als u het verzonden bericht wilt verwijderen, tikt u op het bericht en selecteert u Verwijderen.