Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Hoe verzend ik een videobericht in Skype op een mobiele telefoon of tablet?

Terug naar zoekresultaten

Het verzenden van een videobericht is alleen beschikbaar in Skype op Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad.

1. Tik in een chat op de knop Camera Capture button.
    2. Houd de fotoknop ingedrukt om een videobericht van 20 seconden op te nemen.

Als 20 seconden te kort is voor je bericht, kun je op je mobiele apparaat een video van maximaal 10 minuten opnemen en deze vervolgens delen in Skype.
    3. Tik op Verzenden Send in Skype om het naar je chat te versturen.

Leer hoe je je videobericht kunt personaliseren voordat je het verzendt..