Start Nieuwe Skype

Hoe bel ik iemand met de nieuwe Skype?

U kunt gratis andere Skype-gebruikers bellen met een Skype naar Skype-oproep. Als de persoon die u wilt bereiken niet beschikbaar is in Skype, kunt u ze op hun mobiel of vaste lijn bellen - u heeft alleen maar een beetje Skype Credit of een abonnement nodig.

Ga als volgt te werk om een ​​gratis Skype naar Skype-oproep te maken:

1. Tik op de oproepen bellenknop-knop om een ​​lijst met recente oproepen te vinden of om mensen te zoeken.
    2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en vervolgens...
      • Een audiogesprek starten: Tik op de knop oproepen Audio-oproepknop.
      • Een videogesprek maken: Tik op de knop videogesprek Video-oproepknop.
      • Bel een bestaande groep mensen: Tik op de knop audio Audio-oproepknop of videogesprek De knop Videogesprek.
      • Een nieuwe groep bellen: Tik op de knop Meerdere mensen bellen groepsgesprekknop, tik op de knop naast elke persoon die u wilt opnemen in het gesprek en tik vervolgens op de Bellen-knop. Nieuwe groepsgesprekken starten altijd als audiogesprekken, maar u kunt uw video tijdens het gesprek aanzetten door op de videoknop video-oproepknop te tikken.
    3. Aan het einde van het gesprek selecteert u de knop ophangen De knop Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

U kunt ook een oproep maken van een één-tot-één of groepschat door op de knop audio Audio-oproepknop of videogesprek De knop Videogesprekte tikken.

Als u bij Skype bent aangemeld, kunt u Skype-oproepen ontvangen. U ziet een scherm voor inkomende oproepmeldingen, tik op de knop oproep Audio-oproepknop om het gesprek te beantwoorden als een audiogesprek of tik op de knop video video-oproepknop om met video te beantwoorden. Als u de oproep niet wilt beantwoorden, tikt u op de knop gesprek beëindigen De knop Gesprek beëindigen om het af te wijzen. Als u offline bent en Spraakberichten hebt geactiveerd, kan de beller een bericht achterlaten, of kunt u doorschakelen instellen om oproepen naar een ander nummer door te schakelen.

U heeft wat Skype-tegoed of een abonnement nodig om mobiele of vaste nummers te bellen. Als u de contactgegevens van de persoon al heeft opgeslagen, tikt u op de knop oproepen bellenknop en tikt vervolgens op de knop oproepen Audio-oproepknop naast hun naam in uw contactenlijst. Als de persoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, selecteert u het nummer dat u wilt bellen vanuit een vervolgkeuzelijst. U kunt ook op de knop oproepen bellenknop en dan de knop kiezen nummertoetsen-knop gebruiken om een ​​telefoonnummer in te voeren.

Tijdens een gesprek is het oproepbeheer verborgen, tik gewoon op uw scherm om het zichtbaar te maken.

• luidsprekermodusknop Luidspreker in- en uitschakelen.
    • Microfoonknop Uw microfoon in- of uitschakelen.
    • de knop Gesprek beëindigen Het gesprek beëindigen.
    • De knop Videogesprek Uw video in- of uitschakelen.
    • De voeg een deelnemer toe-knop Deelnemers aan uw gesprek toevoegen.
    • Foto's vastleggen, delen en bespreken.
      1. Veeg naar links en tik vervolgens op de knop vastleggen om een ​​foto te maken of druk op de knop afbeelding om een ​​opgeslagen foto te selecteren die u wilt delen.

Een foto delen tijdens een gesprek
      2. Tik op de knop verzenden.

een foto verzenden
      3. De foto die u heeft verzonden, wordt automatisch weergegeven op het scherm van uw vriend.

een foto ontvangen tijdens een gesprek
    • Reacties verzenden. Laat uw vrienden weten hoe u zich voelt. Stuur ze een wauw, duimen omhoog of een andere reactie.
      1. Veeg naar links op de reactieplukker.

Stuur een reactie
      2. Er verschijnt een selectie van beschikbare reacties. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen.

reactieplukker
      3. Tik op de reactie die u wilt versturen.

een reactie verzenden tijdens een gesprek
      4. De reactie die u heeft verzonden wordt automatisch weergegeven op het scherm van uw vriend.

een reactie ontvangen
    • luidsprekermodusknop Luidspreker in- en uitschakelen.
    • microfoonknop Uw microfoon in- of uitschakelen.
    • de knop Gesprek beëindigen Het gesprek beëindigen.
    • video-oproepknop Uw video in- of uitschakelen.
    • De camera van voor naar achter verwisselen Uw camera van voor naar achter verwisselen
    • De voeg een deelnemer toe-knop Deelnemers aan uw gesprek toevoegen.
    • Foto's vastleggen, delen en bespreken.
      1. Veeg naar links en tik vervolgens op de knop vastleggen om een ​​foto te maken of druk op de knop afbeelding om een ​​opgeslagen foto te selecteren die u wilt delen.

Een foto delen tijdens een gesprek
      2. Tik op de knop verzenden.

een foto verzenden
      3. De foto die u heeft verzonden, wordt automatisch weergegeven op het scherm van uw vriend.

een foto ontvangen tijdens een gesprek
    • Zie wie u wilt zien. Schakel tussen jouw videofragment of dat van uw vrienden door lang op een videofragment te drukken en deze naar de knop plus plusknop te slepen om die persoon op of uit het oproepdoek te verplaatsen. Tijdens een groepsgesprek kunt u lang op een van de videofragmenten in het bovenste lint drukken en ze naar het oproepdoek slepen.

verplaats een videofragment naar het canvas
    • Reacties verzenden. Laat uw vrienden weten hoe u zich voelt. Stuur ze een wauw, duimen omhoog of een andere reactie.
      1. Veeg naar links op de reactieplukker.

reactieplukker
      2. Er verschijnt een selectie van beschikbare reacties. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen.

reacties
      3. Tik op de reactie die u wilt versturen.

stuur een reactie
      4. De reactie die u heeft verzonden wordt automatisch weergegeven op het scherm van uw vriend.

een reactie ontvangen

Er kunnen maximaal 25 personen (24 plus uzelf) deelnemen aan hetzelfde audiogesprek. Het maximale aantal videostreams dat u kunt ontvangen is 6, maar kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.

Ja, maar u heeft een Skype-nummer nodig waarop ze u kunnen bellen.

Ja, gebruik het toetsenbord om gratis telefoonnummers in te voeren op Skype. In de volgende landen worden de volgende nummers ondersteund; gebruikers kunnen deze nummers gratis bellen.

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Verenigd Koninkrijk: +44 500, +44 800, +44 808
    Verenigde Staten: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Nee, u kunt geen alarmnummers bellen via Skype. U moet uw mobiele telefoon of vaste telefoon gebruiken om alarmnummers te bellen als dat nodig is. Lees voor meer informatie de Gebruiksvoorwaarden van Skype.