Start Nieuwe Skype

Hoe kan ik problemen oplossen met gesprekken in de nieuwe Skype?

Hebt u problemen met uw Skype-gesprekken? Waarschijnlijk is uw internetverbinding of die van uw gesprekspartner de boosdoener. Een slechte internetverbinding kan leiden tot verbroken verbindingen, vertragingen en een slechte geluids- en beeldkwaliteit. De volgende tips kunnen helpen.

1. Gebruik de nieuwste versie van Skype.
      We verbeteren de gesprekskwaliteit voortdurend. Zorg er dus voor dat u en uw gesprekspartner de nieuwste versie van Skype gebruiken voor de beste prestaties. De nieuwste versie downloaden.

2. Test de verbinding.
      Voor een gesprek met hoge kwaliteit moeten zowel u als uw gesprekspartner over voldoende bandbreedte beschikken. Test met een app de internetsnelheid van uw mobiele verbinding en vergelijk het resultaat met de vereiste download- en uploadsnelheden voor Skype. Als de verbinding traag is tijdens een videogesprek, raden we u aan het beeld uit te schakelen en alleen een telefoongesprek te voeren.

3. Verstoort een andere toepassing uw oproep?
      Sluit alle toepassingen die storingen met uw oproep kunnen veroorzaken. Toepassingen om bestanden te delen, streaming van audio of video of zelfs een geopende webbrowser kunnen bandbreedte gebruiken.

Zorg er ten eerste voor dat u en degene met wie u belt de nieuwste versie van Skype installeren, controleer of u een goede verbinding hebt, en sluit alle toepassingen die mogelijk storing met de oproep veroorzaken. Volg deze stappen:

1. Zorg ervoor dat uw microfoon en luidsprekers niet gedempt zijn en correct werken.
      Probeer dichter naar de microfoon te gaan, achtergrondgeluid te verminderen, of houdt uw hand in een kommetje voor de luidspreker als u een mobiel apparaat gebruikt. Probeer om te schakelen tussen handset en luidspreker of probeer een headset.

2. Gebruik Echo / Sound Test Service om een ​​testoproep te doen.
      Met het gratis testgesprek van Skype kunt u heel eenvoudig het geluid testen: u neemt een bericht op dat vervolgens wordt afgespeeld. Een testgesprek voeren. Als u de stem in het testgesprek niet hoort, gaat u door naar de volgende stap.

3. Controleer uw audio.
      Probeer een nummer af te spelen of gebruik een andere toepassing met geluid. Als u het geluid kunt horen, ligt het probleem mogelijk bij de andere persoon in het gesprek. Vraag deze persoon ook deze stappen te volgen.

1. Zorg er ten eerste voor dat u en degene met wie u belt de nieuwste versie van Skype installeren, controleer of u een goede verbinding heeft, en sluit alle toepassingen die mogelijk uw oproep kunnen verstoren. Volg deze stappen:

2. Controleer eerst of uw camera is ingeschakeld, naar u is gericht en of niets de camera blokkeert. Soms schakelt Skype het beeld uit om bandbreedte te besparen. Als video is uitgeschakeld en er een streep door de video-knop staat, tikt u op de knop om deze in te schakelen.

Nog steeds problemen met video?

• Ga naar de website van de fabrikant.
      Met zoveel merken en apparaten kunnen er veel redenen zijn waarom iets niet werkt. Elk merk is anders, dus het is altijd een goed idee om naar de website van de fabrikant te gaan voor handleidingen of hulp bij het oplossen van problemen.

• Het kan de moeite waard zijn om te investeren in een nieuwer apparaat.
      Wij hebben een lijst samengesteld met de beste mobiele apparaten om met Skype te gebruiken.

Hoe bel ik iemand via de nieuwe Skype?