Start Nieuwe Skype

Hoe bekijk ik iemands profiel in de nieuwe Skype?

1. Zoek het profiel van de persoon dat u wilt bekijken in het scherm Chats, of gebruik Zoeken.
    2. Tik en houd hun naam vast en tik op Profiel bekijken. U kunt ook vanuit een chat op de naam of afbeelding naast een van hun berichten tikken om het profiel te bekijken.

Een profiel op het chatscherm bekijken
    • Bewerk hun naam: Tik op het knop bewerken bewerkpictogram, voer een nieuwe naam in en bevestig uw wijzigingen. Wanneer u iemands naam wijzigt, verandert het alleen hoe de naam aan u wordt getoond.
    • Een bericht verzenden: Tik op Bericht verzenden.
    • Een audiogesprek starten: Tik op Gesprek starten om een audiogesprek met deze persoon te starten.
    • Een videogesprek starten: Tik op Videogesprek starten om een videogesprek met deze persoon te starten.
    • Hun highlights volgen of bekijken: Als u deze persoon nog niet volgt, tikt u op Highlights volgen om zijn of haar highlights te volgen. Zodra hij of zij uw verzoek heeft goedgekeurd, kunt u de highlights bekijken door op Highlights bekijken te tikken. Als deze persoon geen highlights heeft, kunt u chatten.
    • Geld versturen: Tik op Geld versturen om geld te versturen naar en te ontvangen van uw vrienden en familie.
    • Een nieuwe groep maken: Tik op Een nieuwe groep maken, selecteer de personen die u wilt toevoegen aan de groep uit de lijst, of gebruik de zoekfunctie en tik vervolgens op de knop Gereed.

Een nieuwe groepschat maken:
    • Aan favorieten toevoegen: Tik op Toevoegen aan favorieten om ze toe te voegen aan uw favorietenlijst in Mensen.
    • Contactpersoon toevoegen of verwijderen: Tik om deze persoon toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Skype-contactpersonen. U krijgt deze optie alleen te zien als zij ook niet gesynchroniseerd zijn met het telefoonboek van uw mobiele telefoon.
    • Chatgalerij: Tik op Chatgalerij om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden die zijn gedeeld in deze chat te bekijken.
    • Meldingen: Tik op Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
    • Chat vastpinnen: Pin deze chat vast aan de bovenkant van het tabblad Chats.
    • Een groep met een bot starten: Zoeken naar een Skype-bot in uw groepsgesprek en deze laten deelnemen.
    • Chat verwijderen: Tik op Chat verwijderen om het hele gesprek te verwijderen.
    • Blokkeer ze: Tik op Contact blokkeren om te blokkeren of te ontgrendelen. Meer informatie over het blokkeren en rapporteren van iemand in Skype.