Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe wijzig ik mijn aanwezigheidsstatus in de nieuwe Skype?

1. Tik in het scherm Chats op uw profielfoto.
    2. Tik op de knop Instellingen De knop Instellingen om uw aanwezigheidsstatus te veranderen in:
      • Actief: Laat uw contacten weten dat u beschikbaar bent en klaar bent om te chatten.
      • Niet storen: Laat uw contacten weten dat u niet gestoord wilt worden. Ze kunnen nog steeds chatberichten naar u sturen en u bellen, maar u hoort geen geluid als er een bericht binnenkomt. Als u meldingen wilt ontvangen wanneer uw aanwezigheid is ingesteld op Niet storen, selecteert u de knop meer De knop Meer, selecteert u Toepassingsinstellingen en schakelt u vervolgens Toon meldingen voor berichten terwijl Niet storen is ingeschakeld aan of uit.
      • Onzichtbaar: Verbergt uw aanwezigheidsindicator voor anderen, maar ze zien wel de laatste keer dat u ingesteld was op Actief of Niet storen.

Aanwezigheidsstatus