Start Nieuwe Skype

Hoe wijzig ik mijn aanwezigheidsstatus in de nieuwe Skype?

Om het eenvoudiger te maken om met uw vrienden in de nieuwe Skype te communiceren, stellen we uw status automatisch in. Als u bent aangemeld, zal uw aanwezigheid als online worden weergegeven met een groene stip in het scherm Chats.

Online status in de nieuwe Skype

En in een specifieke chat zal uw status NU ACTIEF weergeven.

Status Actief in de nieuwe Skype

Wanneer u afgemeld en offline bent, geeft uw status LAATST GEZIEN weer en hoe lang het geleden is dat u online was.

Status Offline in de nieuwe Skype

Als u er de voorkeur aan geeft om uw aanwezigheidsstatus volledig te verbergen, kunt u dit wijzigen in uw profielinstellingen zodat u onzichtbaar bent. Tik op uw profielafbeelding > Tik op de knop Instellingen > Tik op Privacy > u kunt dan Toon mijn aanwezigheid aan anderen in- of uitschakelen.

De status Niet storen beheren:

U heeft nog steeds controle over wanneer mensen contact met u op kunnen nemen. Als u de optie Melding voor gesprekken uitschakelt, wordt uw aanwezigheid weergegeven als Niet storen, waardoor uw contactpersonen weten dat u momenteel niet beschikbaar bent. Daardoor ontvangt u ook geen inkomende berichtmeldingen meer, maar u ontvangt nog wel Skype-oproepen.

Status Niet storen in de nieuwe Skype
    1. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding.
    2. Tik op de bel belpictogram-knop en tik daarna op Uitschakelen.

Meldingen uitschakelen voor gesprekken