Start Nieuwe Skype

Wie kan mijn profielgegevens zien in de nieuwe Skype?

U bepaalt wie de informatie in uw Skype-profiel kan zien. Sommige informatie is voor iedereen zichtbaar, maar u kunt deze leeg laten als u niet wilt dat deze zichtbaar is in uw profiel.

• Iedereen kan zien: Uw Skype-naam, locatie en profielafbeelding, als u er een heeft toegevoegd.
    • Contactpersonen en mensen waarmee u heeft gechat, kunnen zien: Uw telefoonnummer en verjaardag als u ze in uw Skype-profiel heeft opgenomen.

Uw e-mailadres wordt nooit weergegeven. Niemand kan dit zien wanneer uw profiel wordt bekeken. Het wordt gecodeerd en alleen in onze directory opgeslagen, zodat vrienden die al weten wat uw e-mailadres is, het kunnen gebruiken om u op te zoeken.

Leer hoe u uw Skype-profielinformatie bijwerkt.

U kunt informatie in uw Skype-profiel invoeren of bewerken zoals uw locatie, e-mailadres of telefoonnummer om het uw vrienden gemakkelijker te maken om u te vinden. Als u liever niet wilt worden opgenomen in de openbare directory of in voorgestelde vrienden, dan kun u zich daarvoor afmelden. Als u zich afmeldt, maakt u zich geheel onzichtbaar voor iedereen.

Om zich af te melden om opzoekbaar te zijn in Skype:

1. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding.
    2. Tik op de knop instellingen .
    3. Tik op Privacy en tik vervolgens op Neem me op in opzoek en suggesties.
      U kunt uzelf opnieuw vindbaar maken, door deze optie op elk gewenst moment weer aan te zetten.