Wie kan mijn Skype-profiel en aanwezigheidsstatus zien?

Terug naar zoekresultaten

Jij beheert wie jouw Skype-profielinformatie en aanwezigheidsstatus kan zien. Sommige informatie is voor iedereen zichtbaar, maar je kunt deze leeg laten als je niet wilt dat deze zichtbaar is in je profiel. Skype geeft je e-mailadres niet weer. Niemand kan dit zien wanneer je profiel wordt bekeken. Alleen vrienden die al weten wat je e-mailadres is, kunnen het gebruiken om je op te zoeken.

Wat kan iedereen zien?

Wat kunnen mijn contactpersonen zien?

• Jouw aanwezigheidsstatus
    • Telefoonnummer (als je dat hebt toegevoegd aan je Skype-profiel)
    • Verjaardag (als je die hebt toegevoegd aan je Skype-profiel)

Opmerking: Contactpersonen die je verwijdert, zien deze informatie wellicht nog steeds en dit wordt wellicht nog steeds gebruikt om de Gebruikers die je mogelijk kent-suggesties te verbeteren. Het is mogelijk ze te verwijderen uit jouw Profielzichtbaarheidslijst.

Hoe kan ik beheren wat mensen zien?

Maak je profielafbeelding privé

Skype op Windows, Mac, Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14), iOS en Android (6.0+)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Account en profiel.
    4. Select Profielafbeelding.
    5. Bij Kies wie jouw profielafbeelding kan zien, selecteer je Openbaar of Alleen contactpersonen.

Verwijder contactpersonen uit jouw profielzichtbaarheidslijst

Skype op Windows, Mac, Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14), iOS en Android (6.0+)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Contactpersonen.
    4. Selecteer Privacy en selecteer vervolgens Lijst weergeven.
    5. Selecteer in de ProfielzichtbaarheidslijstMeer more menu, naast de persoon die je wilt kiezen en selecteer vervolgens Contactpersoon verwijderen.
    Opmerking: Alle contactpersonen worden weergegeven in de profielzichtbaarheidslijst, niet alleen degene die je hebt verwijderd. Zorg ervoor dat je de juiste contactpersonen hebt geselecteerd als je ze verwijdert.

Meer informatie over het bijwerken van jouw Skype-profielinformatie.