Start Nieuwe Skype

Hoe beheer ik meldingen in de nieuwe Skype?

1. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding.
    2. Tik op de knop instellingen en blader naar Meldingen.
    3. Schakel de meldingstypes in de lijst in of uit.

Als alternatief kunt u uw Meldingen voor gesprekken uitschakelen om alle chatmeldingen in de nieuwe Skype te stoppen. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding > Meldingen voor gesprekken De knop Niet storen knop > Aan.

Ja, u kunt waarschuwingen voor specifieke gesprekken in Skype beheren.

1. Tik op het contact of de groepsnaam boven in het chatvenster.
    2. Schakel meldingen uit of aan voor die chat.

Als alternatief voor groepschats, kunt u Slimme meldingen inschakelen, zodat u alleen op de hoogte wordt gesteld wanneer u wordt geciteerd of @mentioned.

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen meldingen ontvangt.

• U ontvangt geen meldingen meer wanneer u zich heeft afgemeld. Zorg ervoor dat u bent ingelogd.
    • Zorg ervoor dat de modus Meldingen voor gesprekken is ingeschakeld. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding, als Meldingen voor gesprekken is uitgeschakeld De knop Niet storen, tik erop en tik Uitschakelen.
    • Controleer of u Skype-meldingen niet heeft uitgeschakeld via uw apparaatinstellingen. Instellingen worden op elk apparaat anders beheerd. Als u niet zeker weet hoe u uw apparaatinstellingen kunt controleren, moet u wellicht de website van de fabrikant raadplegen.
    • Zorg ervoor dat u meldingen niet heeft uitgeschakeld voor een bepaalde chat.
    • Zorg ervoor dat u de meest recente versie van Skype gebruikt.

Als u de Skype-app sluit zonder eerst af te melden, kunt u nog steeds meldingen ontvangen. Als u deze meldingen niet meer wilt ontvangen, kunt u deze functie uitschakelen in uw Instellingen of u afmelden voordat u de app sluit.