Start Nieuwe Skype

Hoe kan ik iemand blokkeren, deblokkeren of melden in de nieuwe Skype?

U kunt een contactpersoon eenvoudig blokkeren, zodat deze u niet meer kan bellen, u geen chatberichten meer kan sturen en uw status niet meer kan zien. Naast het blokkeren van een contactpersoon, kunt u ook misbruik melden. Op die manier kunnen wij de activiteiten van spammers zo tijdig mogelijk stoppen.

1. Zoek in het Chats-scherm de contactpersoon, die u wilt blokkeren.
    2. Tik en houd hun naam cast en tik op Blokkeren.

blokkeermenu
    3. Vanuit het Blokkeer dit contact?-venster, kunt u ervoor kiezen om Misbruik door deze persoon te melden en ook te Blokkeren.

Misbruik melden
    4. Zodra het contact geblokkeerd is, wordt het verwijderd uit het chatscherm en de contactenlijst.
    1. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding.
    2. Tik op de knop Instellingen om uw profiel te bekijken.
    3. Tik op Privacy en vervolgens op Beheer geblokkeerde gebruikers. U zult een volledige lijst zien van door u in Skype geblokkeerde contactpersonen.
    4. Tik naast de contactpersoon die u wilt deblokkeren op de knop Deblokkeren.