Start Nieuwe Skype

Hoe vind ik nieuwe contacten in de nieuwe Skype?

1. In het Chats -scherm, tik op Skype doorzoeken.
    2. Typ de naam, Skype-naam of e-mailvan de persoon met wie u wilt chatten.
    3. Selecteer uw vriend in de zoekresultaten en u gaat naar het gespreksvenster.
    4. Typ een bericht naar uw contactpersoon en tik op de Verzenden verzendknop -knop.

U kunt maximaal 10 berichten naar hen verzenden en afbeeldingen zullen vervagen totdat ze uw verzoek accepteren.

1. Tik op Skype doorzoeken.
    2. Tik op Synchroniseer uw adresboek. Als u deze optie niet ziet, betekent dit dat Skype al is ingesteld om te synchroniseren met uw adresboek.

Synchroniseer uw adresboek
    3. Zodra u klaar bent, wordt uw contactenlijst in Skype bijgewerkt.

Om dit uit te schakelen, ga naar Instellingen, vervolgens naar Privacy en schakel Synchroniseer uw adresboek uit.

Hebt u een vriend zonder Skype? Geen probleem. U kunt met Skype iedereen uitnodigen voor een chatsessie.

U moet uw adresboek synchroniseren voordat u deze stappen volgt door op Skype doorzoeken te tikken en vervolgens op Synchroniseer uw adresboek te tikken. Als u deze optie niet ziet, betekent dit dat Skype al is ingesteld om te synchroniseren met uw adresboek.

1. Tik in het scherm Chats op de knop contactpersonen contactenknop.
    2. Tik op Mensen uitnodigen voor Skype of ga naar het contact waarmee u wilt chatten en tik op Uitnodigen.
    3. Kies hoe u de uitnodiging wilt versturen in de lijst met contactmethodes. Als u een uitnodiging per SMS stuurt, wordt u door de provider gefactureerd volgens de standaardtarieven voor uitgaande SMS-berichten.
    1. Tik in het scherm Chats op de knop contactpersonen contactenknop.
    2. In het scherm Contactpersonen kunt u kiezen uit de tabbladen Alle, Skype of Nu actief.
      • Alle: al uw contactpersonen worden weergegeven.
      • Skype : alleen de contactpersonen die zijn aangemeld met hun Skype-account worden weergegeven.
      • Nu actief: alleen de contactpersonen die online zijn, worden weergegeven. De contactpersonen uit het telefoonboek van uw apparaat worden niet weergegeven.