Start Nieuwe Skype

Hoe vind ik nieuwe contacten in de nieuwe Skype?

1. In het Chats -scherm, tik op Skype doorzoeken.
    2. Typ de naam, Skype-naam of e-mailvan de persoon met wie u wilt chatten.
    3. Selecteer uw vriend in de zoekresultaten en u gaat naar het gespreksvenster.
    4. Typ een bericht naar uw contactpersoon en tik op de Verzenden verzendknop -knop.

U kunt maximaal 10 berichten naar hen verzenden en afbeeldingen zullen vervagen totdat ze uw verzoek accepteren.

1. Tik op Skype doorzoeken.
    2. Tik op Synchroniseer uw adresboek. Als u deze optie niet ziet, betekent dit dat Skype al is ingesteld om te synchroniseren met uw adresboek.

Synchroniseer uw adresboek
    3. Zodra u klaar bent, wordt uw contactenlijst in Skype bijgewerkt.

Om dit uit te schakelen, ga naar Instellingen, vervolgens naar Privacy en schakel Synchroniseer uw adresboek uit.

Hebt u een vriend zonder Skype? Geen probleem. U kunt met Skype iedereen uitnodigen voor een chatsessie.

U moet uw adresboek synchroniseren voordat u deze stappen volgt door op Skype doorzoeken te tikken en vervolgens op Synchroniseer uw adresboek te tikken. Als u deze optie niet ziet, betekent dit dat Skype al is ingesteld om te synchroniseren met uw adresboek.

1. Tik in het scherm Chats op de contacten contactenknop-knop.
    2. Tik op Mensen uitnodigen voor Skype of ga naar het contact waarmee u wilt chatten en tik op Uitnodigen.
    3. Kies hoe u de uitnodiging wilt versturen in de lijst met contactmethodes. Als u een uitnodiging per SMS stuurt, wordt u door de provider gefactureerd volgens de standaardtarieven voor uitgaande SMS-berichten.