Hoe kan ik Momenten in Skype gebruiken?

Terug naar zoekresultaten

De functie Momenten wordt buiten gebruik gesteld. Je zult niet langer nieuwe Momenten kunnen plaatsen. Je kunt Momenten die je eerder hebt gedeeld echter tot 30 september 2018 blijven bekijken en opslaan.

Hoe sla ik mijn Momenten op?

Zorg ervoor dat je alle hoogtepunten die je wilt behouden vóór 30 september 2018 opslaat. Na deze datum kun je Momenten niet langer bekijken of opslaan.

1. Tik op je profielafbeelding.
    2. Tik op Instellingen settings button.
    3. Tik op Momenten highlights button.
    4. Tik op de knop Downloaden download button om je Momenten op je telefoon op te slaan.