Start Nieuwe Skype

Wat zijn Highlights in de nieuwe Skype en hoe gebruik ik ze?

Highlights in Skype laten u uw leven delen met vrienden en familie, en laten zien wat ze aan het doen zijn. Vang een ​​moment en voeg wat gepersonaliseerde tekst, stickers of tekeningen toe, en deel het dan met uw volgers.

Om te beginnen, tik op het scherm Highlights, of veeg naar rechts, en dan ...

Begin met het volgen van de mensen waarom u geeft

1. Tik op de knop Mijn Highlights de knop Highlights beheren.

De knop Mijn Highlights
    2. Tik op de knop Volg mensen De knop Volg mensen.

De knop Volg Mensen
    3. Kies de personen die u wilt volgen uit uw aanbevolen lijst, of gebruik zoeken en tik vervolgens op Volgen. Zij zullen uw volgverzoek moeten accepteren voordat u hun Highlights kunt zien.

De knop Volgen

Zodra ze accepteren, krijgt u een melding, en u ziet ze in Mijn Highlights De knop Mijn Highlights In het Volgen tabblad.

De knop Volgen

Accepteer de verzoeken van uw vrienden om u te volgen

1. Voordat uw vrienden uw highlights kunnen zien, moet u hun verzoek accepteren om u te volgen. Om uw verzoeken te bekijken en te reageren, tikt u op uw profielafbeelding om naar uw meldingen te gaan.
    2. Tik op accepteren een volgverzoek accepteren of afwijzen een volgverzoek afwijzen.

een volgverzoek accepteren of afwijzen
    3. Zodra u accepteert, ziet u een melding dat ze uw highlights nu kunnen zien wanneer u op uw profielafbeelding tikt.

Melding dat u nu de highlights van iemand kunt bekijken

Maak of upload een foto of video en voeg deze toe aan uw highlights

1. Tik op de meer-knop De knop Meer en tik op Nieuwe Highlights.

nieuw highlight-menu

2. Upload of maak een ​​foto of video, en personaliseer deze dan met tekst, stickers of tekeningen.

Personaliseer uw highlight

3. Tik op de knop verzenden De knop Verzenden om deze aan uw highlights toe te voegen.

verstuur naar uw highlights

Als alternatief kunt u Vastleggen gebruiken om tegelijkertijd uw foto of video naar uw highlights en meerdere individuele chats te verzenden; zelfs naar mensen die u niet volgen. Tik gewoon op de knop verzenden De knop Verzenden, selecteer met wie u het wilt delen en tik vervolgens nog eens op de knop verzenden De knop Verzenden .

verstuur naar meerdere chats en naar uw highlights

Deel uw highlights

1. Tik op de knop Mijn Highlights De knop Highlights beheren en tik vervolgens op de knop delen.
    2. Kies de mensen waarmee u de highlights wilt delen met behulp van de aanbevolen lijst, of gebruik zoeken, en tik vervolgens op de knop verzenden De knop Verzenden .

Mijn highlights delen

3. Uw vrienden ontvangen een uitnodiging in hun Skype-chat om Uw highlights te volgen.

Highlight kaart

U kunt gedurende één week de highlights van uw vrienden bekijken en erop reageren.

Uw highlights zijn altijd voor uzelf zichtbaar, maar voor uw vrienden verdwijnen ze na een week.

U kunt een van uw vrienden uitnodigen om uw highlights te volgen, maar ze kunnen u niet volgen als ze de laatste versie van Skype niet hebben.

Hoe kan ik de hoogtepunten van mijn vrienden in Skype bekijken en interageren?
    Hoe ontvolg ik of verwijder ik iemand van mijn Highlights in Skype?