Start Nieuwe Skype

Hoe kan ik feedback over de nieuwe Skype sturen?

1. Tik op uw profielafbeelding en daarna op de knop Instellingen .
    2. Scrol naar beneden en tik op Help en feedback en tik daarna Feedback verzenden.
    3. Laat ons weten wat u ons wilt vertellen en tik op Verzenden.

U kunt ook Shake inschakelen om feedback te versturen in Instellingen > Help en Feedback. Hiermee kunt u uw apparaat op elk moment in de Skype-app schudden om een ​​rapport te genereren, inclusief een logbestand en een schermafbeelding van wat u ziet. Dit is handig als u een specifiek probleem ziet en met ons wilt delen.