Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Waarom kan iedereen contact met me opnemen in de nieuwe Skype?

Voorheen, in Skype, moesten uw vrienden en familie u een contactverzoek sturen en wachten tot u het accepteerde, voordat u met hen kon praten. Nu is dit niet meer nodig. Uw vrienden en familie kunnen meteen met u praten, en u kunt hetzelfde doen.

Als iemand voor het eerst naar u zoekt, kunt u ervoor kiezen om berichten of oproepen van die persoon te accepteren of te blokkeren.

accepteer of blokkeer een nieuw contact

Totdat u accepteert, worden ze beperkt tot het verzenden van een beperkt aantal berichten en alle media-inhoud die ze verzenden is gecensureerd om u te beschermen tegen spam.