Start Nieuwe Skype

Hoe ontvolg of verwijder ik iemand van mijn Highlights in de nieuwe Skype?

1. Tik op het scherm Highlights of veeg naar rechts.
    2. Tik op de knop Mijn Highlights de knop Highlights beheren.
    3. Tik op het tabblad Volgers.
    4. Tik en houd de naam van de persoon vast die u wilt verwijderen, en tik vervolgens op Verwijderen.

Verwijder van mijn volgers
    1. Tik op het scherm Highlights of veeg naar rechts.
    2. Tik op de knop Mijn Highlights de knop Highlights beheren.
    3. Tik op het tabblad Contactpersonen.
    4. Tik op de naam van de persoon die u wilt ontvolgen en houdt deze vast en tik vervolgens op Ontvolgen.

Highlights ontvolgen
    Wat zijn Highlights en hoe gebruik ik ze?
    Hoe kan ik de Highlights van mijn vrienden in Skype bekijken en interageren?