Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe verwijder ik een chatbericht met de nieuwe Skype?

1. Tik op de chat die u wilt verwijderen en houd deze ingedrukt op het scherm Chats.
    2. Tik op Chat verwijderen in het menu.

Menu met bijschrift Chat verwijderen
    3. Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.

Als u een chatbericht verwijdert, worden alle berichten in het gesprek verwijderd. Ze worden ook niet meer weergegeven op uw scherm met chats. Het chatbericht wordt op dat specifieke apparaat uit de nieuwe Skype verwijderd maar is nog steeds zichtbaar op andere apparaten totdat u het daar ook verwijdert.

Hoe verwijder ik IM-berichten uit de nieuwe Skype?