Hoe verwijder ik een chat in Skype op een mobiel of tablet?

Terug naar zoekresultaten

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

1. Zoek het gesprek dat je wilt verwijderen.
    2. Tik en houd het gesprek vast en tik vervolgens op Gesprek verwijderen.
    3. Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen .

Android 4.0.4 - 5.1

1. Zoek het gesprek dat je wilt verwijderen.
    2. Tik en houd het gesprek vast en tik vervolgens op Verwijderen.
    3. Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.

Wanneer je op Gesprek verwijderen tikt, wordt je exemplaar van alle berichten in het gesprek verwijderd. Het gesprek wordt niet langer weergegeven in je recente chats. De geschiedenis wordt verwijderd van je apparaten, maar is nog steeds zichtbaar voor andere deelnemers.

Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?