Start Nieuwe Skype

Kan ik mijn Apple Watch of Android Wear met de nieuwe Skype gebruiken?

De nieuwe Skype is met vele nieuwe functies ontworpen zodat het gemakkelijker dan ooit bruikbaar is voor uw dagelijkse communicatie. Omdat we Skype van de grond af aan opnieuw hebben samengesteld, betekent dit ook dat we tijdelijk de ondersteuning voor de Apple Watch en Android Wear hebben moeten onderbreken. Maar we zijn druk bezig ondersteuning aan te brengen voor wearables en voor andere platforms.

U kunt Skype nog steeds gebruiken op uw draagbare apparaat als u nog niet bent overgegaan naar de nieuwe Skype.