Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Kan ik Skype gebruiken op mijn Apple Watch of Android Wear-horloge?

Terug naar zoekresultaten

Er is geen specifieke Skype-app beschikbaar voor deze apparaten. Als je Skype gebruikt op een ondersteund apparaat dat is gekoppeld met een Apple Watch, draagbaar Android Wear-apparaat of een ander slim apparaat, is het wellicht mogelijk om meldingen van nieuwe berichten en inkomende oproepen te ontvangen. Bekijk de systeemvereisten van Skype voor meer informatie.

Opmerking: De beschikbare opties op gekoppelde slimme apparaten zijn afhankelijk van het ondersteunde mobiele apparaat. Deze opties moeten in Skype en in de instellingen van het mobiele apparaat worden geconfigureerd.