Start Skype voor TV

Wat betekent het dat Skype TX bepaalde versies niet meer zal ondersteunen?

We passen Skype voortdurend aan om onze gebruikers de meest recente technologie te kunnen bieden. Daarom zullen Skype en Skype TX overgaan van een peer-to-peerarchitectuur naar een cloudinfrastructuur.

Vanaf 30 augustus 2017 zullen we alle versies van Skype TX-kanalen vóór versie 2.17.513.1 niet verder ondersteunen, aangezien deze versies Next Generation Calling (NGC) niet ondersteunen. Bovendien zult u ook uw TX-controller moeten updaten naar versie 2.17.601.4 of hoger. U zult zich niet langer met oudere versies bij Skype TX kunnen aanmelden.

V: Waarom kunnen peer-to-peergebruikers zich niet meer aanmelden bij Skype TX?
    A: We willen onze Skype-gebruikers de best mogelijke app-ervaring bieden en dit betekent dat we constant veranderingen moeten doorvoeren. Dit is een moeilijke keuze, maar hierdoor zullen wij onze inspanningen kunnen richten op de overgang van Skype TX van een app met peer-to-peervideo naar een moderne cloudarchitectuur voor mobiele apparaten. De overgang naar de cloud garandeert dat nieuwe Skype-functies beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt gebruiken.

V: Hoe kan ik mijn eenheid updaten naar de meest recente, NGC-ondersteunende versie van Skype TX?
    A: Neem contact op met de fabrikant van uw eenheid om zeker te stellen dat u de meest recente versie van de software van uw provider hebt. De meest recente TX-kanaalversie is alleen beschikbaar bij de vrijgegeven versie van V2-clients. Alle V1-eenheden moeten geüpgraded worden door de fabrikant.

Neem contact op met de fabrikant of ga naar hun website.

Toekomstige updates van TX-kanalen zullen in het tabblad Versiebeheer van de Skype TX-controller worden weergegeven; daar vindt u de meest recente versie. Klik op de link om uw Skype TX-kanalen te upgraden.

V: Waar kan ik de meest recente versie van de Skype TX-controller downloaden?
    A: De meest recente versie van de controller kunt u hier downloaden.