Probleemoplossing bij Geldzaken via PayPal

Terug naar zoekresultaten

Een transactie Geldzaken kan als Klaar voor opnemen worden getoond, als de ontvanger uw overmaking nog niet heeft opgehaald. Dat kan om een van de volgende redenen zijn:

• De ontvanger heeft de eigen PayPal-account nog niet aan de eigen Microsoft-account gekoppeld.
    • De ontvanger heeft het eigen e-mailadres nog niet bij de eigen PayPal-account bevestigd.
    • De ontvanger moet de betaling nog accepteren. Het is vereist dat de ontvanger een betaling in een andere valuta dan de valuta die momenteel op de eigen PayPal-account staat, accepteert of weigert.

Als u het pictogram Geldzaken niet ziet, of als u het heeft gezien, maar het nu in Skype is verdwenen, kan dat om een van de volgende redenen zijn:

• De eerste keer dat u via Skype geld overmaakt, moet u fysiek aanwezig zijn in een van de ondersteunde landen. Als dat niet zo is, zal het pictogram Geldzaken voor u niet zichtbaar zijn. De ondersteunde landen zijn: de Verenigde Staten van Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk en landen die de euro als valuta gebruiken* (Oostenrijk, België, Cyprus, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië), Polen, Denemarken, Hongarije en Tsjechië. U kunt geld overmaken in Amerikaanse dollars, Canadese dollars, Britse ponden, euro's, Poolse zloty’s, Deense kronen, Hongaarse forinten en Tsjechische kronen. Op korte termijn worden meer valuta's toegevoegd.
      *Exclusief Vaticaanstad, Monaco en Litouwen. In de toekomst zullen meerdere landen worden toegevoegd.
    • U dient de nieuwste versie van Skype op iOS of Android te gebruiken

Als u uw PayPal-wachtwoord bent vergeten, volg dan deze stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als u een transactie of activiteit hebt gezien die u niet herkent, kan het geïnitieerd zijn door een familielid, of deel uitmaken van een betaling die u eerder hebt goedgekeurd. Als u een transactie ziet die u niet hebt goedgekeurd, neem dan onmiddellijk via het PayPal Resolution Center contact op met PayPal.

Met PayPal hebt u volledige controle over hoe en wanneer uw gegevens worden gedeeld. Als u PayPal niet meer voor Geldzaken wilt gebruiken, hoeft u alleen maar uw Microsoft-account en PayPal-account te ontkoppelen.

U kunt dit doen door aan te melden bij PayPal en:

1. Profiel in de rechterbovenhoek van de pagina te selecteren.
    2. Selecteer Eerder goedgekeurde betalingen onder Betaalinstellingen.
    3. Selecteer Skype en selecteer Annuleren.
    4. Volg de instructies om de overeenkomst te annuleren.

Wat is Geldzaken en hoe gebruik ik dit in Skype?
    Hoe kan ik het overmaken en ontvangen van geld in Skype beheren via PayPal?