Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Release-notities voor de nieuwe Skype op mobiele apparaten

Op 6 november 2017 wordt met de uitrol van Android 8.10.0.4 en iOS 8.10.0.5 gestart en deze zal de komende twee weken geleidelijk worden vrijgegeven.

Bedankt voor uw feedback

U vraagt, wij draaien

• Foto-effecten: Wanneer u een foto hebt gemaakt, kunt u in een carrousel kiezen uit leuke effecten. Sla de afbeelding die u hebt gemaakt op of deel deze.
    • Gesprekken in de wachtstand plaatsen: Plaats een gesprek in de wachtstand terwijl u een andere oproep beantwoordt.

Aankomende coole dingen

• Blijf ons volgen voor meer updates...
    Feedback verzendenGa naar Bekende problemen

Eerdere release-notities

Op 23 oktober 2017 wordt met de uitrol van Android en iOS 8.9.0.0.64295 gestart en deze zal de komende twee weken geleidelijk worden vrijgegeven.
    • Aanwezigheidswijzigingen waar u om gevraagd heeft: Stel uzelf in uw profiel in op Actief, Niet storen, of Onzichtbaar
    • Een nieuwe manier om meldingen te beheren: Leer hoe u de aanwezigheid Niet storen instelt en meldingen beheert in de nieuwe Skype.
    • Bel een telefoonnummer rechtstreeks vanuit het profiel van een contactpersoon. Als uw vriend een telefoonnummer heeft opgeslagen, kunt u er eenvoudig op drukken om deze persoon rechtstreeks vanuit zijn/haar profiel te bellen.
    • Snelle microfoon- en cameratoestemmingen op de iPhone: Het is nu makkelijker om uw microfoon- en cameratoestemmingen met één klik in te schakelen tijdens een gesprek.
    • Cortana-suggesties zijn vernieuwd: We hoorden dat de suggesties een beetje groot waren. We hebben de grootte bijgewerkt om er een uitgebalanceerd geheel van te maken.

Op maandag 9 oktober 2017 wordt met de uitrol van Android en iOS 8.8.0.61630 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.
    • Eenvoudig contactpersonen filteren. U kunt uw Skype-contactpersonen eenvoudig filteren met de opties Alle en alleen Skype-contactpersonen, en u kunt ook controleren welke contactpersonen Nu actief zijn in Skype.
    Op 26 september 2017 wordt met de uitrol van Android en iOS 8.7.0.59578 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.
    • Telefoonnummers opslaan als contactpersoon. U kunt elk telefoonnummer dat u hebt gebeld, toevoegen als een contactpersoon.
    • Beheren hoe personen u vinden in Skype. Kies met welke telefoonnummers anderen u kunnen vinden op Skype.
    • Bots gemakkelijker beheren. Gebruik de nieuwe optie voor Verwijderen om bots uit uw chatlijst te verwijderen.

Op 12 september 2017 wordt met de uitrol van Android en iOS 8.6.0.57460 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Snelle aanmelding. Meld u na het afmelden snel opnieuw aan bij uw app met één tik.
    • Contactpersonen filteren. Filter uw contactpersonen gemakkelijk om te zien wie actief is op Skype en wie niet.
    • Nummers van contactpersonen. Alle telefoonnummers van uw contactpersonen worden nu weergegeven in het profiel van uw contactpersonen.
    • Melding van momenten. Ontvang pushberichten op uw apparaat wanneer iemand die u volgt, een nieuw moment toevoegt.
    • Problemen met vastlopen in iOS. Als u eerder problemen ondervond met uw app, moeten deze nu opgelost zijn.
    • Kan niet afmelden op Android. U kunt zich afmelden bij uw app op Android.

Op 28 augustus 2017 wordt met de uitrol van Android en iOS 8.5.0.55324 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Mogelijkheid om te schakelen tussen talen. In de instellingen kunt u nu de taal van uw app wijzigen. Meer informatie.
    • Hebt u er genoeg van om een gesprek via de luidspreker te beantwoorden? Dan hebben wij de oplossing voor u. Wanneer u gesprekken met alleen audio beantwoordt, moeten uw inkomende gesprekken eerst naar uw oortelefoon gaan, en niet naar de luidspreker. Wanneer u gesprekken met video beantwoordt, wordt het gesprek naar uw luidspreker verzonden.
    • Meldingen van momenten. Wanneer een van uw vrienden een privébericht stuurt naar een van uw Momenten, ontvangt u een melding.
    • Probleem met schermopname. Een probleem waarbij het scherm zwart werd bij het openen van een schermopname, is opgelost. Laat het ons weten als dit probleem zich blijft voordoen.
    • Contactenlijst voor voice-over. De contactenlijst voor voice-over is verbeterd. Het is nu duidelijker wie online is en wie niet.
    • U kunt nu Panoramafoto's uploaden naar Momenten.

Op 14 augustus 2017 wordt met de uitrol van Android & iOS 8.4.0.53426 en 8.4.0.53425 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Stel een stemmingsbericht in. In de instellingen kunt u nu uw stemmingsbericht wijzigen en iedereen laten weten hoe u zich voelt. Meer informatie.
    • Meldingsfout opgelost. Hebt u een gesprek gemist omdat er geen geluid was? We hebben nog meer verbeteringen aangebracht op dit gebied. Laat het ons weten als u nog problemen met meldingen ondervindt.
    • Voice-over voor aanwezigheid is toegevoegd zodat u gemakkelijker kunt zien wie online is.
    • Markeringen met advies zijn toegevoegd om een uitgebreide rondleiding van de app te geven.
    • Probleem met geblokkeerde contactpersonen opgelost. Ontving u gesprekken van geblokkeerde contactpersonen? We hebben het probleem opgelost.
    • Profielafbeelding. U kunt nu in- en uitzoomen op uw afbeelding en de afbeelding bijsnijden.
    • Openbare oproepen/overheidsoproepen in China. De optie om nummers met 3 of 7 cijfers te draaien en bellen is toegevoegd.
    • Probleem met contactpersonen opgelost. We hebben een probleem opgelost waarbij telefoonnummers niet als een naam werden weergegeven hoewel deze zich in het adresboek bevond.
    • Chatgeschiedenis. Ondervindt u problemen bij het zoeken naar een bepaalde datum in een gesprek? We hebben een zwevende banner met de datum tijdens het bladeren toegevoegd, zodat u gemakkelijker de exacte datum vindt die u zoekt.
    • Belangrijkste crashes. Hier zijn wij altijd op gericht, laat het ons weten als u een probleem ervaart!
    • Momenten. Skype zal geen momenten meer vooraf ophalen terwijl de batterijbesparingsmodus is ingeschakeld.
    • Avacadolove-emoji is terug.

Op 1 augustus 2017 wordt met de uitrol van Android & iOS 8.3.0.51670 en 8.3.0.51669 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Online status is terug!!! Als gevolg van de ENORM populaire vraag van klanten die willen zien wanneer hun vrienden en collega's actief zijn op Skype. Het is heel erg gemakkelijk! Als u status Nu actief is, zal uw groene stip automatisch worden weergegeven. Meer informatie.
      U kunt ook uw chatlijst filteren op Actief, gebruik hiervoor het pictogram Filter in het zoekvenster.
    • U wilt onzichtbaar zijn? ...schakel de nieuwe groene stip uit. Dat was een andere populaire vraag, daarom hebben wij dit ook toegevoegd! Ga naar Instellingen > Privacy en schakel “Toon mijn aanwezigheid aan anderen” uit. Meer informatie.
    • Donker thema. Niet noodzakelijk om dit te beschrijven. Als u een van de personen bent die hierom heeft gevraagd, dan hebt u het nu. Veel plezier! Meer informatie.
    • Monochromatisch thema werd toegevoegd voor zij die om minder kleurovergangen vroegen of een meer professioneel kleurenschema wensten. Meer informatie.
    • Beheren van geblokkeerde contactpersonen is veel eenvoudiger. Ga naar Instellingen > Privacy > Beheer geblokkeerde gebruikers. Meer informatie.
    • iOS charm Delen werd toegevoegd, zodat u die belangrijke zaken met uw vrienden en familie kunt delen.
    • Notificatiefouten opgelost. Hebt u een gesprek gemist omdat er geen geluid was? Op dit gebied hebben wij een fout opgelost, maar laat het ons weten als er meer problemen met de notificaties zijn.
    • Belangrijkste crashes. Hier zijn wij altijd op gericht, laat het ons weten als u een probleem ervaart!
    • Gemakkelijker bellen – U kunt nu bellen met mensen die geen Skype-gebruiker zijn, als u hen via Skype zoekt. U hoeft alleen maar in Zoeken op hun naam te tikken en de optie Bellen te selecteren.
    • Minder kronkellijntjes in de chatlijst. Gebaseerd op de feedback werden de kronkellijntjes als iets te afleidend ervaren, wij hebben het gebruik daarvan in UX verminderd.
    • Het pictogram Instellingen werd vernieuwd. Wij hoorden dat het pictogram op de zon leek, dus hebben wij het pictogram bijgewerkt zodat het meer op het traditionele pictogram van een tandwiel lijkt.
    • Een probleem bij het afspelen van video's? Mensen informeerden ons dat zij geen video's konden afspelen, wij hebben de fout gevonden en opgelost.

Android & iOS 8.2.0.48850 en 8.2.0.48852 release 19 juli 2017

• Chat-bubble (berichtopvulling) werd verminderd, het was enorm groot! Een kleiner opvullingsformaat biedt u de mogelijkheid om meer berichten tegelijkertijd te zien.
    • Aantal ongelezen berichten op het startscherm functioneert nu, dus mis geen enkele belangrijke chat meer.
    • Geluidsproblemen met Xiaomi Mi5 werden opgelost, alles wat daarvoor nodig was, was een beetje Skype-magie.
    • Android charm Delen werd toegevoegd, zodat u die belangrijke zaken met uw vrienden en familie kunt delen.
    • iOS voice over voor schermlezers werd opgelost, waardoor het gemakkelijker is om uw chats op te stellen en te controleren, voordat u deze gaat versturen.
    • Contactpersonen in Skype verwijderen is beschikbaar, maar vergeet niet dat u deze optie alleen zult zien als zij niet ook gesynchroniseerd zijn met het telefoonboek van uw mobiele telefoon.