Skype Help

    Alle producten

    Hoe wijzig ik mijn thema in de nieuwe Skype?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding.
    2. Tik op de knop Instellingen de knop Instellingenom uw profiel te bekijken.
    3. Tik op Thema, selecteer Licht of Donker en tik vervolgens op de knop met het vinkjevinkje om uw keuze van het thema te bevestigen.

      Donker thema

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.