Waarom crasht de nieuwe Skype voor Android als webpagina's in Chromium worden bekeken?

Terug naar zoekresultaten

Hebt u net op uw Android-toestel de nieuwste versie van Skype geüpdatet en begon het crashen plotseling toen u probeerde om specifieke webpagina's binnen de app te bekijken? De crash is waarschijnlijk veroorzaakt doordat de Chromium-component van Android System Webview verouderd is. Het updaten naar de nieuwste versie van Chromium zou het probleem moeten oplossen.