Veelgestelde vragen voor Skype op Windows, Mac en Linux

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac en Linux houd je meer verbonden met jouw wereld door het eenvoudig te maken om dingen gedaan te krijgen, leuke gesprekken te hebben of te genieten van spontane momenten samen met je vrienden en familie.

Ga na of je aan de systeemvereisten voor Skype (versie 8) voldoet.

Wat kan ik met Skype op Windows, Mac en Linux doen?

• profile pictureProfielafbeelding - Klik op je profielafbeelding om naar je Instellingen settings menu, te gaan, zet je status op Actief, Niet storen of Onzichtbaar, verstuur feedback en bekijk je Skype-versie.
    • more menu Meer - Open snel je Instellingensettings menu, bekijk de Help-functie, verstuur feedback, meld een probleem of meld je af.
    • search button Zoeken - Hiermee vind je vrienden snel.
    • dialpad button Toetsenblok - Hiermee open je het toetsenblok snel.
    • chats button Chats - Bekijk je recente chats, favorieten en begin een nieuw gesprek.
    • Calls button Belmenu - Gebruik het toetsenblok, vind snel je recente oproepen of bel een van je contactpersonen.
    • contacts button Contacten - Ga naar je contactpersonenvenster, waar je Skype-contactpersonen eenvoudig kunt filteren met de opties Alle en alleen Skype-contactpersonen. Je kunt ook controleren welke contactpersonen Nu actief zijn in Skype.
    • notification button Meldingen - Ga naar je Skype-meldingenvenster.
    • New chat button Chat - Start een nieuwe groepschat, een nieuw individuele chat of een nieuw privégesprek.
    • down chevron button Chatfilter - Sorteer je chats op Tijd en Ongelezen en kies welke Weergave je wilt, Standaard of Compact en voor je nieuwe chats, of Favorieten verbergen.
    • Chatnaamheader - Ga eenvoudig naar het profiel en de instellingen van je contactpersoon of groep.
    • chat gallery Galerij - Vind eenvoudig je gedeelde foto's, webkoppelingen en bestanden.
    • add in button Aan chat toevoegen- vind invoegtoepassingen om je te helpen zoeken op het web, inhoud te delen en zaken in je gesprek uit te voeren zonder van app te wisselen.