Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Veelvoorkomende vragen voor Skype op desktop, Mac en Linux

Skype op desktop, Mac en Linux houdt u meer verbonden met uw wereld door het eenvoudig te maken om dingen gedaan te krijgen, leuke gesprekken te hebben of te genieten van spontane momenten samen met uw vrienden en familie.

Skype op desktop, Mac en Linux is momenteel beschikbaar voor Win 7, 8, 8.1, Win 10 tot en met RS1, Mac OS X 10.9 en hoger en Linux 64-bits Ubuntu 14.04+, Debian 8.0+, OpenSUSE 13.3+ en Fedora Linux 24+.

Wat kan ik met Skype op desktop, Mac en Linux doen?

Wegwijs worden in Skype

1. Profielfoto - Klik op uw profielfoto om het menu Instellingen te openen en uw status bij te werken.
    2. Meldingen - Ga naar uw Skype-meldingenvenster.
    3. Contactpersonen - Ga naar uw contactpersonenvenster, waar u uw Skype-contactpersonen eenvoudig kunt filteren met de opties Alle en alleen Skype-contactpersonen. U kunt ook controleren welke contactpersonen Nu actief zijn in Skype.
    4. Belmenu - Gebruik het toetsenblok, vind snel uw recente oproepen of bel één van uw contactpersonen.
    5. Meer - Ga snel naar uw Toepassingsinstellingen, Audio- en video-instellingen, Een probleem melden, Beoordeel ons of Afmelden.
    6. Nieuw gesprek of belmenu - Start een nieuwe groep, chat, oproep of zoek Bots.
    7. Chatfilter - Sorteer uw chats op Tijd, Ongelezen en Actief, kies welke Weergave u wilt, Standaard of Compact en Markeer alles als gelezen voor uw nieuwe chats.
    8. Chatnaamheader - Ga eenvoudig naar het profiel en de instellingen van uw contactpersoon of groep.
    9. Chatgalerij openen - Vind eenvoudig uw gedeelde foto's, webkoppelingen en bestanden.
    10. Aan chat toevoegen- vind aanvullingen om u te helpen zoeken op het web, inhoud te delen en zaken in uw gesprek uit te voeren zonder van app te wisselen.

Klik op uw profielfoto voor extra opties.
    Overzicht van de opties van de profielafbeelding

• Uw status bijwerken - Klik op uw huidige status en wijzig deze in Actief, Niet storen of Onzichtbaar.
    • Instellingen - Pas uw Skype-instellingen aan.

Welke nieuwe functies heeft Skype Preview op Desktop, Mac en Linux?

Aanpasbare thema's: Van professioneel tot speels, laat Skype Preview op Desktop, Mac en Linux uw conversaties personaliseren met onze kleurrijke thema's, houd het eenvoudig met ons klassieke thema of maak het gemakkelijk voor uw ogen met het donkere thema.

@vermeldingen, reacties op een bericht en een nieuw meldingenvenster: Blijf op de hoogte van uw dag met behulp van het meldingenvenster. Snel terugspringen in gesprekken waar u @vermeld was en hoe mensen reageren op wat u zei.

Nieuwe chatmediagalerij: Het vinden van inhoud die in een chat is gedeeld, is nog nooit zo makkelijk geweest met de chatgalerij. Vind gemakkelijk die foto, die koppeling of dat document.

Verbeterde chatlijstweergave: Vind de stijl die het beste bij u past - standaard of compact. Sorteer de lijst op recent, ongelezen of wie nu op Skype actief is.

Verbeterde groepsgesprekken: Pas uw ervaring met groepsgesprekken aan door eenvoudig te slepen. Zeg het ook met emoji's die nu gebruikt kunnen worden in een gesprek!

Berichtgeschiedenis: Alle IM-berichten die u in uw gesprekken hebt verzonden en ontvangen, evenals de details van alle gesprekken die u op Skype hebt gevoerd, worden 2 jaar in de cloud opgeslagen, zodat u er op elk apparaat toegang tot hebt wanneer u bent aangemeld bij Skype.