Veelvoorkomende vragen voor Skype voor pc

Terug naar zoekresultaten

Skype houdt je meer verbonden met jouw wereld door het eenvoudig te maken om dingen gedaan te krijgen, leuke gesprekken te hebben of te genieten van spontane momenten samen met je vrienden en familie.

Ga na of je aan de systeemvereisten voor Skype voldoet.

Wat kan ik doen met Skype voor Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)?

• profile pictureProfielafbeelding - Klik op je profielafbeelding om je status in te stellen op Actief, Afwezig, Niet storen of Onzichtbaar, beheer je Skype-tegoed of -abonnementen, en ga naar je instellingensettings menu.
    • more menu Meer - Open snel je instellingen settings menu, bekijk de Help-functie, verstuur feedback, meld een probleem, schakel de modus gesplitste weergave in of meld je af.
    • search button Zoeken - Hiermee vind je snel je vrienden.
    • dialpad button Toetsenblok - Hiermee open je het toetsenblok snel.
    • chats button Chats - Bekijk je recente chats, favorieten en begin een nieuw gesprek.
    • Calls button Belmenu - Gebruik het toetsenblok, vind snel je recente oproepen of bel een van je contactpersonen.
    • contacts button Contacten - Ga naar je contactpersonenvenster, waar je Skype-contactpersonen eenvoudig kunt filteren met de opties Alle en Alleen Skype-contactpersonen. Je kunt ook controleren welke contactpersonen Nu actief zijn in Skype.
    • notification button Meldingen - Ga naar je Skype-meldingenvenster.
    • New chat button Chat - Start een nieuwe groepschat, een nieuw individuele chat of een nieuw privégesprek.
    • down chevron button Chatfilter - Bekijk recente of verborgen chats, sorteer je chats op tijd of ongelezen, markeer alles als gelezen of verbergen je favorieten.
    • Chatnaamheader - Ga eenvoudig naar het profiel en de instellingen van je contactpersoon of groep.
    • chat gallery Galerij - Vind eenvoudig je gedeelde foto's, webkoppelingen en bestanden.
    • search button Zoeken - Zoek een specifiek bericht binnen een chat.
    • Add-in buttonMenu met invoegtoepassingen - Zoek invoegtoepassingen om dingen rechtstreeks vanuit het gesprek te doen, zonder te hoeven schakelen tussen apps. (niet beschikbaar in Skype voor Web)