Hoe kan ik mijn stemmingsbericht in Skype toevoegen of wijzigen?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, Skype voor Windows 10 (versie 14), Android (6.0+), iPhone en iPad.

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer onder uw profielfoto de optie Delen waar u mee bezig bent om een nieuw stemmingsbericht toe te voegen, of selecteer het bestaande bericht om het bij te werken. Werk snel uw stemmingsbericht bij in de lijst met suggesties of maak uw eigen stemmingsbericht. En als woorden alleen niet voldoende zijn, kunt u de emoticon toevoegen of bijwerken:

• Selecteer het pictogram emoticonAdd emoticon button toevoegen als u er nog geen hebt toegevoegd.
      • Selecteer de bestaande emoticon om een nieuwe te kiezen.
        Update emoticon
    3. Selecteer de knop met het vinkje om uw stemmingsbericht op te slaan.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de menumenu buttonknop.
    2. Tik op de knop met het potloodPencil button onder uw naam om uw stemmingsbericht toe te voegen of bij te werken.
    3. Tik op de knop met het vinkje Check mark button om uw stemmingsbericht op te slaan.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Vanaf hier kun je op je naam, stemming of mobiel nummer klikken om updates uit te voeren. Meer informatie over het bijwerken van je profielfoto.
    3. Selecteer Instellingen om andere gegevens te bewerken.