Hoe gebruik ik Cortana in een chat met Skype?

Terug naar zoekresultaten

Cortana zal nuttige suggesties doen tijdens een Skype-chat, zoals slimme antwoorden of emoticons om in uw gesprekken te delen. Selecteer de suggestie om deze te verzenden. Cortana-suggesties zijn beschikbaar in Skype op de meeste mobiele en desktopplatforms (in het Engels). Indien de suggesties van Cortana niet nuttig zijn, kun je het menu naast de suggestie selecteren om feedback te verzenden.

Om niet-gepersonaliseerde suggesties uit te schakelen:

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingensettings button.
    3. Selecteer Algemeen settings button.
    4. Schakel onder Cortana de wisselknop suggesties uit.