Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Releaseopmerkingen voor Skype op desktop, Mac en Linux

Op 6 november 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.10.0.4 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

Inleiding bij de releaseopmerkingen

U vraagt, wij draaien

• Gespreksvolumes. Nu kunt u gemakkelijk de luidspreker inschakelen of het volume aanpassen tijdens een gesprek.
    • Snelkoppeling voor besturingselementen voor oproepen. Wanneer Skype in de achtergrond wordt uitgevoerd tijdens een gesprek, kunt u het snelkoppelingsvenster met besturingselementen voor oproepen in- of uitschakelen. Ga naar Instellingen> Bellen > schakel Gesprekvenster openen wanneer Skype in de achtergrond is in of uit.

Aankomende coole dingen

• Blijf ons volgen voor meer updates...
    Ga naar Bekende problemen

Op vrijdag 22 september 2017​ wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.7.76.59440 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Opgeloste problemen waarbij uw video niet werd weergegeven. Sommige hardwareapparaten ondervonden problemen bij het weergeven van video voor gesprekken.
    • Telefoonnummers opslaan als contactpersoon: U kunt elk telefoonnummer dat u hebt gebeld, toevoegen als een contactpersoon.
    • Inklapbaar chatscherm: Gebruik de pijlen > < om het scherm Chats samen te vouwen of uit te vouwen. Wanneer het is samengevouwen, ziet u de bijgewerkte berichtweergave met de onlinestatus en het aantal ongelezen berichten.
    • Skype actief houden: Wijzig uw instellingen zodat Skype actief blijft nadat u het venster hebt gesloten.
    • Sneltoets gebruiken voor zoekopdrachten: U kunt zoeken in Skype nu openen door op Ctrl + F te drukken.
    • Beheren hoe personen u vinden in Skype: Kies met welke telefoonnummers anderen u kunnen vinden op Skype.
    • Bots gemakkelijker beheren en verwijderen: U kunt uw bots nu nog gemakkelijker beheren met de nieuwe optie Verwijderen.
    • Skype-logboeken verzenden: Desgewenst kunt u gemakkelijk Skype-logboeken verzenden door naar Instellingen > Toepassingsinstellingen > Diagnostische hulpprogramma's > Logboeken met diagnostische gegevens verzenden te gaan.

Op woensdag 13 september 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.6.76.57286 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Nummers van contactpersonen: Alle telefoonnummers van uw contactpersonen worden nu weergegeven in het profiel van uw contactpersonen.
    • Account sluiten: Hoewel we u niet graag zien vertrekken, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw profiel om uw account te sluiten.
    • Synchroniseren van uw adresboek voor Mac: Synchroniseer uw Mac-adresboek met Skype.

In augustus 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop en Mac 8.5 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• De chatlijst samenvouwen: We hebben een knop toegevoegd waarmee u de chatlijst handmatig kunt samenvouwen.
    • Koptekst van de chat verkleinen: Wanneer u door een gesprek bladert, wordt de koptekst van de chat verkleind zodat u meer berichten kunt bekijken.
    • Meer inhoud in de galerie: We hebben enkele problemen opgelost waarbij oudere gedeelde inhoud niet in de galerie werd weergegeven.
    • Een testgesprek voeren: In Instellingen > Audio- en video-instellingen kunt u nu gemakkelijk een testgesprek voeren om te controleren of u alles correct hebt ingesteld.