Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Releaseopmerkingen voor Skype op desktop, Mac en Linux

Op 5 december 2017 wordt met de uitrol van Windows Desktop en Mac 8.12.0.14 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

Inleiding bij de releaseopmerkingen

U vraagt, wij draaien

• Snel zoeken naar berichtreacties: Wij hebben een rechter- en linkerpijl toegevoegd aan berichtreacties, zodat u gemakkelijk kunt zoeken naar meer reacties om uw gevoelens te uiten.
    • Geluidsproblemen met Mac: Wij hebben de geluidsproblemen tijdens een Skype-gesprek opgelost.
    • Problemen met Mac tijdens een Skype-gesprek: Wij hebben de problemen met Skype-gesprekken op Mac opgelost.

Aankomende coole dingen

• Blijf ons volgen voor meer updates...
    Ga naar Bekende problemen

Op 20 november 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.11.0.0 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Meldingen: We hebben het probleem met de meldingen opgelost. Dank u voor uw geduld.
    • Delen en gelijk delen: Een nieuwe, gemakkelijkere manier om iemand uit te nodigen voor uw groepsgesprek. Als u dit wilt proberen, selecteert u Koppeling delen om deel te nemen aan de groep boven aan uw groepsprofiel.
    • Gesprekskwaliteitsindicator: We hebben een gesprekskwaliteitsindicator toegevoegd die weergeeft of er een probleem is met uw gesprek, zodat u uw verbindingssnelheid in Skype kunt controleren.

Op 6 november 2017 wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.10.0.4 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Gespreksvolumes. Nu kunt u gemakkelijk de luidspreker inschakelen of het volume aanpassen tijdens een gesprek.
    • Snelkoppeling voor besturingselementen voor oproepen. Wanneer Skype in de achtergrond wordt uitgevoerd tijdens een gesprek, kunt u het snelkoppelingsvenster met besturingselementen voor oproepen in- of uitschakelen. Ga naar Instellingen> Bellen > schakel Gesprekvenster openen wanneer Skype in de achtergrond is in of uit.

Op vrijdag 22 september 2017​ wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.7.76.59440 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Opgeloste problemen waarbij uw video niet werd weergegeven. Sommige hardwareapparaten ondervonden problemen bij het weergeven van video voor gesprekken.
    • Telefoonnummers opslaan als contactpersoon: U kunt elk telefoonnummer dat u hebt gebeld, toevoegen als een contactpersoon.
    • Inklapbaar chatscherm: Gebruik de pijlen > < om het scherm Chats samen te vouwen of uit te vouwen. Wanneer het is samengevouwen, ziet u de bijgewerkte berichtweergave met de onlinestatus en het aantal ongelezen berichten.
    • Skype actief houden: Wijzig uw instellingen zodat Skype actief blijft nadat u het venster hebt gesloten.
    • Sneltoets gebruiken voor zoekopdrachten: U kunt zoeken in Skype nu openen door op Ctrl + F te drukken.
    • Beheren hoe personen u vinden in Skype: Kies met welke telefoonnummers anderen u kunnen vinden op Skype.
    • Bots gemakkelijker beheren en verwijderen: U kunt uw bots nu nog gemakkelijker beheren met de nieuwe optie Verwijderen.
    • Skype-logboeken verzenden: Desgewenst kunt u gemakkelijk Skype-logboeken verzenden door naar Instellingen > Toepassingsinstellingen > Diagnostische hulpprogramma's > Logboeken met diagnostische gegevens verzenden te gaan.

Op woensdag 13 september 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop, Mac en Linux 8.6.76.57286 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• Nummers van contactpersonen: Alle telefoonnummers van uw contactpersonen worden nu weergegeven in het profiel van uw contactpersonen.
    • Account sluiten: Hoewel we u niet graag zien vertrekken, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw profiel om uw account te sluiten.
    • Synchroniseren van uw adresboek voor Mac: Synchroniseer uw Mac-adresboek met Skype.

In augustus 2017​wordt met de uitrol van Windows Desktop en Mac 8.5 gestart en deze zal geleidelijk gedurende de komende twee weken worden vrijgegeven.

• De chatlijst samenvouwen: We hebben een knop toegevoegd waarmee u de chatlijst handmatig kunt samenvouwen.
    • Koptekst van de chat verkleinen: Wanneer u door een gesprek bladert, wordt de koptekst van de chat verkleind zodat u meer berichten kunt bekijken.
    • Meer inhoud in de galerie: We hebben enkele problemen opgelost waarbij oudere gedeelde inhoud niet in de galerie werd weergegeven.
    • Een testgesprek voeren: In Instellingen > Audio- en video-instellingen kunt u nu gemakkelijk een testgesprek voeren om te controleren of u alles correct hebt ingesteld.