Hoe wijzig ik de taal die wordt gebruikt door Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Klik op je profielafbeelding.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Klik op Algemeen.
    4. Klik op Taal.
    5. Blader door de lijst om een ​​keuze te maken uit de beschikbare talen.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

Skype voor Windows 10 (versie 12) volgt de taal die standaard is ingesteld in de Taalvoorkeuren van je besturingssysteem. Houd er rekening mee bij het uitvoeren van deze stappen andere toepassingen beïnvloed kunnen worden.

Als je Skype voor Windows 10 (versie 12) wilt gebruiken in een andere taal:

1. Selecteer de knop Start en vervolgens het tandwiel Instellingen.
    2. Selecteer Tijd en Taal.
    3. Selecteer de instellingen voor land/regio en taal, selecteer de gewenste taal en klik op Als standaard instellen.

Language picker
    4. Dit verschijnt als het eerste item in de lijst met talen:

Language picked
    5. Start Skype voor Windows 10 (versie 12) opnieuw op.

Als de gewenste taal nog niet beschikbaar is in de lijst, kun je deze toevoegen door een taalpakket te downloaden:

1. In de instellingen voor Regio en taal selecteer je Een taal toevoegen.

Add language
    2. Ga naar de gewenste taal en volg de instructies om het taalpakket te downloaden.

Find language to add

Opmerking: nadat je een nieuw taalpakket hebt geïnstalleerd voor Windows, wordt dit mogelijk pas weergegeven wanneer Skype voor Windows 10 (versie 12) wordt bijgewerkt.