Start Skype voor Windows 10

Hoe wijzig ik de taal die wordt gebruikt door Skype voor Windows 10?

Skype voor Windows 10 volgt de taal die standaard werd ingesteld in de Taalvoorkeuren van uw besturingssysteem. Dit kan verschillen van de Windows-weergavetaal. Houd er rekening mee bij het uitvoeren van deze stappen andere toepassingen beïnvloed kunnen worden.

Als u Skype voor Windows 10 wilt gebruiken in een andere taal:

1. Selecteer de knop Start en vervolgens het tandwiel Instellingen.
    2. Selecteer de instellingen voor land/regio en taal, selecteer de gewenste taal en klik op Als standaard instellen.

Taalkiezer
    3. Dit verschijnt als het eerst item in de lijst met talen:

Taal gekozen
    4. Start Skype voor Windows 10 opnieuw op.

Als de gewenste nog niet beschikbaar is in de lijst, kunt u deze toevoegen door een taalpakket te downloaden:

1. Selecteer de instellingen voor land/regio en taal en selecteer Een taal toevoegen.

Taal toevoegen
    2. Ga naar de gewenste taal en volg de instructies om het taalpakket te downloaden.

Taal zoeken om toe te voegen

Opmerking: Nadat u een nieuw taalpakket hebt geïnstalleerd voor Windows, wordt dit mogelijk pas weergegeven wanneer Skype voor Windows 10 wordt bijgewerkt.