Wat is Skype Interviews en hoe gebruik ik dit?

Met Skype Interviews kunt u de technische bekwaamheden van sollicitanten testen met een real-time code-editor in uw browser. U dient zich niet aan te melden en hoeft niets te downloaden. Ga gewoon naar Skype.com/interviews en klik op Start interview.

Welke browsers worden ondersteund in Skype Interviews?
    Alle functies worden ondersteund op Microsoft Edge en Google Chrome (versie 32 en hoger). Firefox ondersteunt alleen de code-editor. Safari en mobiele browsers worden niet ondersteund.

Welke programmeertalen worden ondersteund door de code-editor in Skype Interviews?
    Momenteel ondersteunen we 13 programmeertalen. C, C++, C#, F#, Go, Java, JavaScript, PHP, Python, Ruby, Rust en TypeScript.

Hoe schakel ik tussen programmeertalen in Skype Interviews?
    Klik in de rechterbovenhoek op het vervolgmenu voor de programmeertaal (standaard is dit ingesteld op JavaScript) en selecteer vervolgens de programmeertaal die u wilt gebruiken.
    Programmeertaalmenu

Hoe voer ik mijn code uit in Skype Interviews?
    Tik op de knop Run in de rechterbovenhoek van de code-editor.

Hoe wordt mijn code uitgevoerd in Skype Interviews?
    Elke uitvoering van code gebeurt in een eigen geïsoleerde Docker-container. Nadat uw code is geretourneerd of wanneer na 10 seconden een time-out optreedt, wordt uw container afgesloten en verwijderd samen met alle code in deze container.

Waarom vraagt Skype Interviews om video- en microfoontoestemmingen?
    Video- en microfoontoestemmingen zijn vereist voor videogesprekken. U kunt Skype Interviews gebruiken zonder videogesprekken door op Doorgaan zonder te bellen te klikken.

Is deelname beperkt tot twee deelnemers in Skype Interviews?
    Nee, Skype Interviews gebruikt dezelfde groep chatfunctie van Skype. U kunt zoveel personen toevoegen als u wilt, op dezelfde manier als u in Skype op uw mobiele apparaat of desktop zou doen.

Hoe chat ik met andere deelnemers in Skype Interviews?
    De chatinterface wordt aan de rechterkant van het scherm weergegeven. Typ in het berichtvak en klik op de knop Verzenden.
    Chatten in een interview op Skype

Hoe stuur ik een bestand naar andere deelnemers in Skype Interviews?
    Klik in het berichtvak op het bijlagepictogram, selecteer het bestand dat u wilt verzenden en klik op de knop Verzenden. De maximale bestandsgrootte die u kunt verzenden is 100 MB.
    een bestand in een interview op Skype bijvoegen

Hoe sla ik mijn code op in Skype Interviews?
    Klik op de Downloadknop Downloadknop om de code op te slaan die u hebt geschreven.