Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Waarom kan iedereen contact met me opnemen in Skype op het bureaublad?

Terug naar zoekresultaten

In Skype op Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14) kunnen uw vrienden en familie onmiddellijk met u praten en kunt u hetzelfde met hen doen. Meer informatie over Hoe meld ik mij af voor mijn zichtbaarheid in de zoekresultaten of suggesties van Skype?.

Als iemand voor het eerst naar jou zoekt, kun je ervoor kiezen om berichten en oproepen van die persoon te accepteren of te blokkeren. Meer informatie over het beheren van inkomende gesprekken.

Totdat je accepteert, kan die persoon slechts een beperkt aantal berichten naar jou verzenden en alle media-inhoud die hij of zij verzendt is gecensureerd, om je te beschermen tegen spam. Meer informatie over hoe je iemand kunt blokkeren, deblokkeren of melden in Skype op de desktop?.