Waarom kan iedereen contact met me opnemen in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Voorheen in Skype moesten je vrienden en familie je een contactverzoek sturen en wachten tot je het accepteerde, voordat je met hen kon praten. Nu is dit niet meer nodig. Je vrienden en familie kunnen meteen met je praten, en je kunt hetzelfde doen. Je kunt veranderen hoe anderen je kunnen vinden: ga naar je profielafbeelding>Instellingen>Contacten Beheren hoe mensen je vinden op Skype.

Als iemand voor het eerst naar jou zoekt, kun je ervoor kiezen om berichten of oproepen van die persoon te accepteren of te blokkeren.

Totdat je accepteert, kan die persoon slechts een beperkt aantal berichten naar jou verzenden en alle media-inhoud die hij of zij verzendt is gecensureerd, om je te beschermen tegen spam.