Waarom kan iedereen contact met me opnemen in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Voorheen in Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14) moesten je vrienden en familie je een contactverzoek sturen en wachten tot je het accepteerde, voordat je met hen kon praten. Nu is dit niet meer nodig. Je vrienden en familie kunnen meteen met je praten, en jij kunt hetzelfde doen.

Je kunt wijzigen hoe mensen je vinden door het volgende te doen:

1. Ga naar je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Contacten.
    4. Selecteer Beheren hoe mensen je vinden op Skype.

Als iemand voor het eerst naar jou zoekt, kun je ervoor kiezen om berichten en oproepen van die persoon te accepteren of te blokkeren. Lees hier hoe je kunt inkomende gesprekken kunt beheren.

Totdat je accepteert, kan die persoon slechts een beperkt aantal berichten naar jou verzenden en alle media-inhoud die hij of zij verzendt is gecensureerd, om je te beschermen tegen spam.