Skype Help

    Alle producten

    Welke versie van de nieuwe Skype on Desktop gebruik ik?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Scroll omlaag en selecteer Over Skype.
    3. In het venster Over Skype wordt uw versie-informatie weergegeven.

    Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.