Skype Help

    Alle producten

    Hoe kan ik feedback over de nieuwe Skype op desktop sturen?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Selecteer uw profielafbeelding en blader omlaag naar Support.
    2. Druk op Help en feedback en selecteer Feedback verzenden.
    3. Laat ons weten wat u ons wilt vertellen en klik op Verzenden.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.