Skype Help

    Alle producten

    Hoe bewerk ik chatberichten die ik heb verzonden in Skype op mijn desktop?

    Terug naar zoekresultaten
    1. Zoek het bericht dat u wilt bewerken.
    2. Klik met de rechtermuisknop op het bericht.
    3. Selecteer Bewerken in het menu.
    4. Breng in het chatvenster de gewenste wijzigingen aan in het bericht.
    5. Klik op de knop Verzenden send button. Vervolgens wordt het bijgewerkte bericht weergegeven in het gesprek. Bewerkte berichten herkent u aan het potlood IM edited icon

      Gerelateerde artikelen

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.