Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe bel ik iemand met de nieuwe Skype op desktop?

U kunt gratis andere Skype-gebruikers bellen met een Skype naar Skype-oproep. Als de persoon die u wilt bereiken niet beschikbaar is in Skype, kunt u ze op hun mobiel of vaste lijn bellen - u heeft alleen maar een beetje Skype-tegoed of een abonnement nodig.

Ga als volgt te werk om een ​​gratis Skype naar Skype-oproep te maken:

1. Klik op de knop Bellen bellenknop om een ​​lijst met recente oproepen te vinden of om mensen te zoeken.
    2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en vervolgens...
      • Een audiogesprek starten: Klik op de knop Bellen Audio-oproepknop.
      • Een videogesprek starten: Klik op de knop Videogesprek Knop Videogesprek.
      • Bel een bestaande groep mensen: Klik op de knop Audio- Audio-oproepknop of Videogesprek Knop Videogesprek.
      • Een nieuwe groep bellen: Klik op de knop Meerdere mensen bellen groepsgesprekknop, klik op de knop naast elke persoon die u wilt opnemen in het gesprek en klik vervolgens op de knop Bellen. Nieuwe groepsgesprekken starten altijd als audiogesprekken, maar u kunt uw video tijdens het gesprek aanzetten door op de videoknop video-oproepknop te tikken.
    3. Aan het einde van het gesprek selecteert u de knop ophangen De knop Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

U kunt ook een één-op-één-gesprek voeren of een groepschat beginnen door op de knop Audio- Audio-oproepknop of Videogesprek Knop Videogesprekte klikken.

Als u bij Skype bent aangemeld, kunt u Skype-oproepen ontvangen. U ziet een scherm voor inkomende oproepmeldingen, klik op de knop oproep Audio-oproepknop om het gesprek te beantwoorden als een audiogesprek of klik op de knop video video-oproepknop om met video te beantwoorden. Als u de oproep niet wilt beantwoorden, klikt u op de knop gesprek beëindigen De knop Gesprek beëindigen om het af te wijzen. Als u offline bent en Spraakberichten hebt geactiveerd, kan de beller een bericht achterlaten, of kunt u doorschakelen instellen om oproepen naar een ander nummer door te schakelen.

U heeft wat Skype-tegoed of een abonnement nodig om mobiele of vaste nummers te bellen. Als u de contactgegevens van de persoon al heeft opgeslagen, klikt u op de knop Bellen bellenknop en klik vervolgens op de knop Bellen Audio-oproepknop naast hun naam in uw contactenlijst. Als de persoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, selecteert u het nummer dat u wilt bellen vanuit een vervolgkeuzelijst. U kunt ook op de knop Bellen bellenknop en vervolgens op de knop Toetsenblok nummertoetsen-knop klikken om een ​​telefoonnummer in te voeren.

Tijdens een gesprek is het oproepbeheer verborgen, klik gewoon op uw scherm om het zichtbaar te maken.

• Microfoonknop Uw microfoon in- of uitschakelen.
    • Knop Videogesprek Uw video in- of uitschakelen.
    • de knop Gesprek beëindigen Het gesprek beëindigen.
    • De knop Meer Om uw scherm te delen, mensen toe te voegen, audio- of video-instellingen aan te passen of een gesprek in de wachtstand te plaatsen.
    • Afbeeldingknop Open uw galerij waar u foto's heen kunt slepen om te delen.
    • Knop Reactie Reacties verzenden. Laat uw vrienden weten hoe u zich voelt. Stuur ze een wauw, duimen omhoog of een andere reactie; deze verschijnt automatisch op het scherm van de ander. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen.

Gespreksreacties
    • microfoonknop Uw microfoon in- of uitschakelen.
    • de knop Gesprek beëindigen Het gesprek beëindigen.
    • video-oproepknop Uw video in- of uitschakelen.
    • De camera van voor naar achter verwisselen Uw camera van voor naar achter verwisselen
    • De knop Meer Om uw scherm te delen, mensen toe te voegen, audio- of video-instellingen aan te passen of een gesprek in de wachtstand te plaatsen.
    • Afbeeldingknop Open uw galerij waar u foto's heen kunt slepen om te delen.
    • Knop Reactie Reacties verzenden. Laat uw vrienden weten hoe u zich voelt. Stuur ze een wauw, duimen omhoog of een andere reactie; deze verschijnt automatisch op het scherm van de ander. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen.

Er kunnen maximaal 25 personen (24 plus uzelf) deelnemen aan hetzelfde audiogesprek. Het maximale aantal videostreams dat u kunt ontvangen is 6, maar kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.

Ja, maar u heeft een Skype-nummer nodig waarop ze u kunnen bellen.

Ja, gebruik het toetsenbord om gratis telefoonnummers in te voeren op Skype. In de volgende landen worden de volgende nummers ondersteund; gebruikers kunnen deze nummers gratis bellen.

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Verenigd Koninkrijk: +44 500, +44 800, +44 808
    Verenigde Staten: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Nee, u kunt via Skype geen noodoproepen doen naar alarmnummers. U moet uw mobiele telefoon of vaste telefoon gebruiken om alarmnummers te bellen als dat nodig is. Lees voor meer informatie de Gebruiksvoorwaarden van Skype.