Skype Help

    Alle producten

    Hoe wijzig ik mijn profielkleur in de nieuwe Skype op desktop?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer onder Profiel Kleur.

      Een kleur kiezen
    3. Kies een nieuwe kleur en klik op de knop met het vinkje De knop met het vinkje om de kleurkeuze te bevestigen. Het kan even duren voordat uw nieuwe kleur actualiseert.

      Kleurkiezer

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.