Skype Help

    Alle producten

    Hoe wijzig ik mijn profielkleur in Skype voor pc?

    Terug naar zoekresultaten

    De optie om je profielkleur te wijzingen is alleen beschikbaar in Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14).

    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingensettings button.
    3. Selecteer Algemeen general button.
    4. Selecteer onder Weergave Kleurpaintbrush.
    5. Kies een nieuwe kleur en klik op de knop met het vinkje Check Mark button om je kleurkeuze te bevestigen. Het kan even duren voordat je nieuwe kleur bijgewerkt wordt.

       

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.