Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe bekijk ik iemands profiel in de nieuwe Skype op desktop?

1. Zoek het profiel van de persoon dat u wilt bekijken in uw recente chats of gebruik Zoeken in Skype.
    2. Rechtsklik op de naam en selecteer Profiel bekijken. Of tik vanuit een chat op de chatheader om het profiel te bekijken.

Profiel bekijken
    • Bewerk hun naam: Klik op de knop Bewerken bewerkpictogram, voer een nieuwe naam in en bevestig uw wijzigingen. Wanneer u iemands naam wijzigt, verandert het alleen hoe de naam aan u wordt getoond.
    • Een bericht verzenden: Selecteer Bericht verzenden.
    • Een audiogesprek starten: Selecteer Gesprek starten om een audiogesprek met deze persoon te starten.
    • Een videogesprek starten: Selecteer Videogesprek starten om een videogesprek met deze persoon te starten.
    • Geld versturen: Selecteer Geld versturen om geld te versturen naar en te ontvangen van uw vrienden en familie. Geld versturen is alleen beschikbaar voor klanten in ondersteunde landen, meer informatie.
    • Een nieuwe groep maken: Selecteer Een nieuwe groep maken, selecteer de personen die u wilt toevoegen aan de groep uit de lijst, of gebruik de zoekfunctie en klik vervolgens op de knop Gereed.
    • Vertalen: Selecteer Start Vertalen om het gesprek te vertalen.
    • Aan favorieten toevoegen: Selecteer Toevoegen aan favorieten om ze toe te voegen aan uw favorietenlijst in Contacten.
    • Contactpersoon toevoegen of verwijderen: Selecteer om deze persoon toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Skype-contactpersonen.
    • Chatgalerij: Selecteer Chatgalerij om alle afbeeldingen die zijn gedeeld in deze chat te bekijken.
    • Meldingen: Selecteer Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
    • Chat vastpinnen: Pin deze chat vast aan de bovenkant van uw chats.
    • Chat verwijderen: Selecteer Chat verwijderen om het hele gesprek te verwijderen.
    • Blokkeer ze: Selecteer Contact blokkeren om de contactpersoon te blokkeren of te ontgrendelen. Meer informatie over het blokkeren en rapporteren van iemand in Skype.