Hoe bekijk ik iemands profiel in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Zoek het profiel van de persoon dat je wilt bekijken in je recente chats.
    2. Rechtsklik op de naam en selecteer Profiel bekijken. Of tik vanuit een chat op de chatheader om het profiel te bekijken.

Skype op Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer vanuit hun profiel de knop Bewerken  edit button.
    2. Vul een nieuwe naam in en bevestig je wijzigingen.
    3. Wanneer je iemands naam wijzigt, verandert dit alleen hoe de naam aan jou wordt getoond.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Klik met de rechtermuisknop op een contactpersoon en selecteer Profiel bekijken.
    2. Typ een nieuwe naam voor de contactpersoon en druk op Enter.
    • edit icon Een telefoonnummer toevoegen: Selecteer de knop bewerken om een telefoonnummer toe te voegen en uw wijzigingen te bevestigen. Wanneer u een telefoonnummer toevoegt, ziet u het alleen maar.
    • send message button Bericht verzenden: Selecteer bericht verzendenals u een chatbericht wilt sturen naar uw contactpersoon.
    • Start a call button Gesprek starten: Selecteer Gesprek starten om met deze persoon een audiogesprek te starten.
    • start a video call button Start een videogesprek: Selecteer Videogesprek starten om een videogesprek met deze persoon te starten.
    • private conversation button Een privégesprek starten: Selecteer Privégesprek starten om te chatten met een extra beveiligingsniveau.
    • schedule call icon Een oproep plannen: Selecteer Een oproep plannen als u een herinnering wilt instellen voor een gesprek tussen u en uw contactpersoon.
    • Share contact button Contactpersoon delen: Selecteer Contactpersoon delen om de gegevens van uw vriend te delen met een van de andere contactpersonen.
    • send money button Geld verzenden of aanvragen: Selecteer Geld verzenden en aanvragen om geld te verzenden en te ontvangen met vrienden en familie. Geld versturen is alleen beschikbaar voor klanten in ondersteunde landen, meer informatie.
    • new group button Maak een nieuwe groep: Selecteer Maak een nieuwe groep, selecteer de personen die u wilt toevoegen aan de groep in de lijst of gebruik Zoeken en selecteer vervolgens de knop Gereed.
    •  Translator icon Vertaal aanvraag verzenden: Selecteer Vertaalverzoek verzenden om een Vertaalde Gespreksuitnodiging te sturen naar uw contactpersoon.
    • Translation settings: Selecteer Vertaal instellingen om uw Gesproken taal te selecteren of Vertaalstem.
    • Toevoegen aan favorieten: Zet Toevoegen aan favorieten aan of uit om het gesprek vast te zetten bovenaan in je lijst met chats.
    • Chatgalerij: Selecteer Chatgalerij om alle afbeeldingen die zijn gedeeld in deze chat te bekijken.
    • Chatinstellingen: selecteer Chatinstellingen voor het volgende:
      • Meldingen: selecteer Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
      • Skype-gesprek verwijderen: selecteer Chat verwijderen om het hele gesprek te verwijderen.
      • Meldingen van privégesprekken: selecteer Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
      • Privégesprek verwijderen: selecteer dit om je privégesprek te verwijderen.
      • Privégesprek beëindigen: Selecteer dit om door te gaan met chatten zonder end-to-endversleuteling.
    • Verwijderen uit de lijst met contactpersonen: Selecteer om deze persoon toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Skype-contactpersonen.
    • Blokkeer contactpersoon: Selecteer Contact blokkerenom de contactpersoon te blokkeren of te ontgrendelen. Meer informatie over het blokkeren en rapporteren van iemand in Skype.