Hoe bekijk ik iemands profiel in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Zoek het profiel van de persoon dat je wilt bekijken in je recente chats.
    2. Rechtsklik op de naam en selecteer Profiel bekijken. Of tik vanuit een chat op de chatheader om het profiel te bekijken.

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Via een profiel: selecteer de knop Bewerken  edit button.
    2. Vul een nieuwe naam in en bevestig je wijzigingen.
    3. Wanneer je iemands naam wijzigt, verandert dit alleen hoe de naam aan jou wordt getoond.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Klik met de rechtermuisknop op een contactpersoon en selecteer Profiel bekijken.
    2. Typ een nieuwe naam voor de contactpersoon en druk op Enter.
    • Een bericht verzenden: selecteer Bericht verzenden send message button.
    • Een audiogesprek starten: selecteer Gesprek starten Start a call button om een audiogesprek met deze persoon te starten.
    • Een videogesprek starten: selecteer Videogesprek starten start a video call button om een videogesprek met deze persoon te starten.
    • Een privégesprek starten: selecteer Privégesprek starten private conversation button om met een extra beveiligingslaag te chatten.
    • Geld versturen of ontvangen: selecteer Geld versturen of ontvangen send money button om geld naar familie en vrienden te versturen of geld van hen te ontvangen. Geld versturen is alleen beschikbaar voor klanten in ondersteunde landen, meer informatie.
    • Een nieuwe groep maken: selecteer Een nieuwe groep makennew group button , selecteer de personen die je wilt toevoegen aan de groep uit de lijst, of gebruik de zoekfunctie en klik vervolgens op de knop Gereed.
    • Vertalen: selecteer Start Vertalen Translator button om het gesprek te vertalen.
    • Toevoegen aan favorieten: zet Toevoegen aan favorieten aan of uit om het gesprek vast te zetten bovenaan in je lijst met chats.
    • Contact verwijderen: selecteer om deze persoon toe te voegen aan of te verwijderen uit je Skype-contacten.
    • Chatgalerij: selecteer Chatgalerij om alle afbeeldingen die zijn gedeeld in deze chat te bekijken.
    • Chatinstellingen: selecteer Chatinstellingen voor het volgende:
      • Meldingen: selecteer Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
      • Skype-gesprek verwijderen: selecteer Chat verwijderen om het hele gesprek te verwijderen.
      • Meldingen van privégesprekken: selecteer Meldingen om meldingen aan of uit te zetten voor deze chat.
      • Privégesprek verwijderen: selecteer dit om je privégesprek te verwijderen.
      • Privégesprek beëindigen: selecteer dit om door te gaan met chatten zonder end-to-endversleuteling.
    • Blokkeer ze: selecteer Contact blokkeren om de contactpersoon te blokkeren of te ontgrendelen. Meer informatie over het blokkeren en rapporteren van iemand in Skype.