Hoe kan ik iemands profiel bekijken in Skype?
  1. Zoek het profiel van de persoon die u wilt weergeven in uw Chats Of Contactpersonen .

2. Tik op de naam van de contactpersoon en houd vast of klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Profiel weergeven in het menu.

Alternatief (of voor Android 4.0.4 - 5.1 gebruikers) selecteert u in een chat de naam van de contactpersoon boven aan de chatkop om hun profiel weer te geven.

Tip: U kunt ook de afbeelding van de persoon naast een van de berichten selecteren om snel zijn profiel te bekijken.

1. Vanuit uw Chats selecteert u de gewenste groep.

2. Selecteer de knop Knop Instellingen Groep beheren naast de knop groepsnaam boven aan de chatkoptekst.

3. Blader door het groepsprofiel.

4. Selecteer de knop X Of pijl-terug om terug te keren naar uw groepschat.

1. Wanneer u een profiel bekijkt, selecteert u Knop Tekst bewerken Profiel bewerken .

Opmerking: De knop Bewerken is pas beschikbaar als ze zijn toegevoegd als contactpersoon.

2. Typ een nieuwe naam voor de contactpersoon.

3. Selecteer de knop Knop Vinkje Vinkje Of Opslaan om uw wijzigingen te bevestigen.

Opmerking: Wanneer u de naam van iemand bewerkt, verandert dit alleen hoe de naam voor u wordt weergegeven.

• Knop Tekst bewerken Profiel bewerken : Selecteer de Bewerken om een telefoonnummer toe te voegen en uw wijzigingen te bevestigen. Wanneer je een telefoonnummer toevoegt, ben jij de enige die dit ziet.

• Knop Berichten Bericht verzenden :Selecteer Bericht verzenden om een chatbericht naar uw contactpersoon te verzenden.

• Oproep starten :Selecteer Oproep starten om een audiogesprek met deze persoon te starten.

• knop videogesprek Videogesprek starten :Selecteer Videogesprek starten om een videogesprek met deze persoon te starten.

• Knop Telefoongesprek starten Telefoongesprek starten :Selecteer Telefoongesprek starten om deze persoon te bellen op zijn mobiele nummer vanuit Skype.

• knop Search Search in gesprek :Tik Search in gesprek om een specifiek bericht in een chat te vinden. (Alleen beschikbaar op mobiel)

• Knop privégesprek Een privégesprek starten :Selecteer Privégesprek starten om te chatten met een extra beveiligingslaag.

• Knop Gesprek plannen Een gesprek plannen :Selecteer Een gesprek plannen om een herinnering in te stellen voor een gesprek tussen u en uw contactpersoon.

• Knop Visitekaartje Contactpersoon delen :Selecteer Contactpersoon delen om de gegevens van uw vriend te delen met een van uw andere contactpersonen.

• een nieuwe groep Creatie :Selecteer een nieuwe groep Creatie , selecteert u de personen die u wilt toevoegen aan de groep in de lijst of gebruikt u Search en selecteert u vervolgens de Gedaan Knop.

Gesprek vertalen

• Knop Taal Vertaalaanvraag verzenden :Selecteer Vertaalaanvraag verzenden om een uitnodiging voor een vertaald gesprek naar uw contactpersoon te verzenden.

• Vertaalinstellingen :Selecteer Vertaalinstellingen om uw Gesproken taal Of Vertaalstem .

Profiel

• Knop Visitekaartje Skype-naam : Geeft de contactpersoon weer Skype-naam .

• Als uw contactpersoon aanvullende informatie in zijn of haar profiel heeft opgenomen, wordt deze hier weergegeven.

• Toevoegen aan Favorieten : Zet de wisselknop voor Toevoegen aan Favorieten in- of uitschakelen om het gesprek boven aan uw chatlijst vast te maken.

Chat Galerij

• Selecteer de knop Chatgalerie of selecteer Meer weergeven om alle afbeeldingen te bekijken die met deze chat zijn gedeeld.

• Chatinstellingen :Selecteer Chatinstellingen om de volgende instellingen te wijzigen:

• Gesprek verbergen :Selecteer Gesprek verbergen om uw chat met de contactpersoon te verbergen. (Alleen beschikbaar op mobiel)

• Meldingen : Schakel de wisselknop voor meldingen in of uit voor deze chat.

• Skype-gesprek verwijderen :Selecteer Skype-gesprek verwijderen en bevestig vervolgens door Verwijderen om uw hele gesprek met de contactpersoon te verwijderen.

• Contactpersoon verwijderen : Selecteer om deze persoon te verwijderen uit uw Skype-contactpersonen.

• Contactpersoon blokkeren :Selecteer Contactpersoon blokkeren om te blokkeren of deblokkeren. Meer informatie over iemand blokkeren en rapporteren in Skype .